Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám megszívatni ezt a srácot? 16/L

Figyelt kérdés
Van egy 24 srác akivel egy buliban ismerkedtem meg, a bui után bejelölt majd facebookon megkedveltük egymást, sokat beszélgettünk, engem dícsért, hogy milyen szép vagyok és találkozni szeretne és azt szeretné ha a barátnője lennék és meg szeretne becsülni, és büszke akar rám lenni. Majd 2 hete eljött a találkozó és már úgymond kapcsolatban voltunk. Náluk voltunk és megpróbált megcsókolt,viszont egyből többet is akart, megpróbált rámmászni, mire én leállítottam és mondtam neki hogy még nem szeretném még, majd egy pár nap elteltével. A találkozó óta nem beszéltünk csak egyszer, és mér nem is fogunk beszélni. Barátnőmet megkértem hogy jelölje be facebookon és neki is ugyanilyen "szépeket" mond mint nekem annó , ugyanazzal a szöveggel akarja megszerezni, utóbb kiderült csak a szexre hajt. De én ezt nem akarom annyiban hagyni, azt akarom hogy pórul járjon, és meg akarjuk barátnőmmel szívatni, szerintetek milyen módon tegyük hogy ne magunkat alázzuk meg de mégis hatásos legyen ?
2014. jan. 15. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
35%
Kicsi lány ő csak azt tette, ami a természet rendje. Gáz, hogy ezért megakarod szívatni. MInden lány csak a dugásra jó ezt mindenki tudja. :D
2014. jan. 15. 20:01
 12/12 anonim ***** válasza:
69%

Annyira naiv vagy. Neked nem kellene ennyi idős pasasokkal találkozgatnod. Az, hogy még mielőtt megismert téged már akkor ilyeneket mondott, hogy a barátnőjének akar...Persze, nyilván ezzel akart levenni a lábadról és sikerült is . Egy okosabb, érettebb és tapasztaltabb nő ezen átlát. Ne próbáljatok bosszút állni rajta, ti nem tudtjátok megleckéztetni. Akármit csináltok, az csak szánalmas kapálózás lesz két naiv kis csitri részéről akit jól pofára ejtettek. Ne csesszetek mégjobban ki magatokkal.

Megmondom én, hogy mit tesz ilyenkor egy igazi nő: Semmit. Elkönyveli magában a pasit egy éretlen kis pöc.s-nek és felülemelkedik, tovább lép!!Legyen tartásod. Ne pattogj! Hidd el, hogy a srácot nem érdekled, akármit is csinálsz.

22L

2014. jan. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!