Hogyan tudnám megszivatni a szomszédjaimat?
Én egy 4 emeletes társas házban lakom.A 4.-en van valami hülye család és azok állandóan építkeznek,firkálnak a falakra,és állandóan nyomják a csengőt.A 2.-on is vannak idegesítő emberek bizonyos "új szomszédok" pedig már több éve ott laknak.Állandóan ugrálnak,meg a kutyájuk este ugat a teraszon.Mi az első emeleten vagyunk és minket ez azért zavar.
Úgy szeretnénk a tesómmal megszivatni őket hogy nyomjuk a csengőjüket.Vagy hogy valami ragacsosat kiöntünk az ajtójuk elé.Vagy előadunk egy meglehetősen durva színdarabot amiben megöl egy kislányt rgy gyerekgyilkos és az ott kísért a házban és őket akarja.A terrorista lenyalja a kést és a falra ketchuppal felírjuk a következőt:"Te vagy a következő!"És valami kísérteties zene szól a háttérben.Aztán szólnak a szüleiknek és őket teljesen hülyének nézik.Vagy jönnek az ikerlány a "Gyere játsz velünk" dumával.én csak azokat szivatnám akik a 4.-en vannak.Milyen hasznos ötletet tudnátok ellenük?
Szerintem a sznjáték nem kell:DD
Majd írd meg mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!