Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti belemennétek egy kis kalandba nős férfival?
Van 2 nős férfi ismerősöm, akik mindketten nagyon vonzónak találnak engem, és elmondásuk szerint szívesen lefeküdnének velem.
Már fél éve fűzik a fejemet, és most már úgy érzem, nem állok ellen nekik tovább.
Le fogok feküdni velük majd, mert számomra is vonzóak.
Leget, hogy csak 1 alkalom lesz, lehet több, nem tudni.
Ti belemennétek egy kis kalandba?
Mivel már rágalmaztok is, meg anyáztok, sajnálatos módon ez rosszul esik, de szerintem akkor os le fogok feküdni velük.
Nem is ismertek, és ítélkeztek.
"nem ismertek, és ítélkeztek"
nem kell ehhez az, hogy megismerjelek, ha már a leírásodban úgy beszélsz mint egy semmirekellő sz.arházi.
és még csodálkoznak az ilyen emberek, ha megszólják őket. édes istenem... öld meg magad inkább kérlek, ne szexelj, legalább egy genetikai hulladékkal kevesebb lenne.
Tényleg nem értelek titeket.
Ezeknek a férfiaknak nem én lennék az első nő, akuvel megcsalják a feleségüket.
Mindkettőnek voltak női, kalandjai.
Nem komolyan gondolom őket én sem, aztán így kötöttségek nélkül kicsit jól érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!