Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti belemennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti belemennétek egy kis kalandba nős férfival?

Figyelt kérdés

Van 2 nős férfi ismerősöm, akik mindketten nagyon vonzónak találnak engem, és elmondásuk szerint szívesen lefeküdnének velem.

Már fél éve fűzik a fejemet, és most már úgy érzem, nem állok ellen nekik tovább.

Le fogok feküdni velük majd, mert számomra is vonzóak.

Leget, hogy csak 1 alkalom lesz, lehet több, nem tudni.

Ti belemennétek egy kis kalandba?

2014. jan. 15. 16:57
1 2
 11/19 Szergej55 ***** válasza:
K. anyád.
2014. jan. 15. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
5-ös nem vagyok tini, de nagyon hülye vagy. Ha egy kisgyerek bolond az még aláírható, de hogy egy felnőtt az már gáz vagy inkább nevetséges.
2014. jan. 15. 17:19
 13/19 A kérdező kommentje:

Mivel már rágalmaztok is, meg anyáztok, sajnálatos módon ez rosszul esik, de szerintem akkor os le fogok feküdni velük.

Nem is ismertek, és ítélkeztek.

2014. jan. 15. 17:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Tönkre teszed 2 nő életét
2014. jan. 15. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:

"nem ismertek, és ítélkeztek"

nem kell ehhez az, hogy megismerjelek, ha már a leírásodban úgy beszélsz mint egy semmirekellő sz.arházi.

és még csodálkoznak az ilyen emberek, ha megszólják őket. édes istenem... öld meg magad inkább kérlek, ne szexelj, legalább egy genetikai hulladékkal kevesebb lenne.

2014. jan. 15. 18:11
 16/19 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, én normális hangnemben válaszoltam . :) Nem minősítelek, de te tényleg fel tudsz nézni ezekre a férfiakra? Engem is sokszor megkörnyékeztek, jóképűek voltak, de már gondolattól is undorodtam, hogy ilyen gerinctelen alakok hozzám érjenek. Ha más nőt nem becsülnek meg, és gyávák hogy a problémákat felvállalják, az egy féreg szintjén van. :/
2014. jan. 15. 18:21
 17/19 anonim ***** válasza:
# 14, nem ez a lány fogja tönkretenni a feleséget életét. Hanem a férjeik.
2014. jan. 15. 18:22
 18/19 A kérdező kommentje:

Tényleg nem értelek titeket.

Ezeknek a férfiaknak nem én lennék az első nő, akuvel megcsalják a feleségüket.

Mindkettőnek voltak női, kalandjai.

Nem komolyan gondolom őket én sem, aztán így kötöttségek nélkül kicsit jól érezzük magunkat.

2014. jan. 15. 19:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Világos, hogy nem komolyan gondolod. De számomra még egy komolytalan kaland is undrító lenne velük. Ha kalandozni akarok, keresek egy egyedülálló férfit, akinek van tartása.
2014. jan. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!