Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz Benkő Dánielről?
Figyelt kérdés
Te jelentkeznél egy ilyen müsorba? Én soha nem tudnám elképzelni magam ilyesmibe.2009. dec. 1. 22:34
1/9 anonim válasza:
hát énse kizárt dolog ,hogy valaki így találjon NORMÁLIS társat magának...csókolgatja mindegyiik lányt nemtudom nekem sértené a női mivoltomat
2/9 anonim válasza:
Azok a nők nem Benkőt akarják hanem pénzt meg hírnevet. Szerencsétlenek.
3/9 anonim válasza:
Színjáték az egész. Gondoljátok, hogy majd valóban normális házasság lesz abból? Kétlem.
4/9 anonim válasza:
Meg van rendezve ez az egész akárcsak múltkor a Győzike... Én sosem jelentkeznék, már csak azért sem mert mit gondolnának rólam az ismerőseim, barátaim? Továbbá az utcán mutogatnának rám, hogy "Nézzed mán' ez volt az aki...!" Valamint az, hogy össze-vissza csókol minden "nőt" a házban, elég nagy szégyen, hacsak ez alapján tudja majd kiválasztani a feleségét...
Még annyit, hogy a SK-ban mondták, hogy a végén kiszavaz mindenkit és feleségül veszi Mariannt...Ám legyen, éljenek boldogan! :D
5/9 anonim válasza:
Nagyon okos és tudatos embernek tartom. Szeret élni és boldog. Sok embert meg idegesít, mert b*ssza az egójukat, hogy Benkő nem olyan gondterhelt mint ő.
6/9 anonim válasza:
az meg ki?(Nem nézek tv-t és nem olvasok bulvárlapokat) :)
7/9 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy a pénzt kell nézni.(Én sosem azt nézem,de sokan igen)
Undorító,és még pénze sincs,nemtudom miért nyomulnak Rá..
8/9 anonim válasza:
egyértelműen a világ legnagyobb balf@sza!
9/9 anonim válasza:
Már lassan mindenből műsort csinálnak... Hamarosan indul a "Pákó logopédust keres" című műsor. Amúgy utálom a Benkőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!