Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom titokba készétette rolam aktképeket és felrakta chat.hu-ra engedélyem nélkül. A bírosági tárgyalás alatt a pszichiátrián voltamkorházban és atárgyalásokon gyogyszeres kezelés alattáltam. A volt barátom ezértő mit fogkapni-e büntetést?
Értem,de lesz medikálás elöször az igazságügyi hivatalnál,mert áldozat vagyok és muszály lesz beszélni vele,de én nem tudnák beszélni vele,mert félek hogy álcázza magát,elkezdene hízelegni,hogy ne jelentsem fel újra.Én akkor is újra feljelentem,mert legalább megtanulja többet nem fog becsapni.Majd a bíróság után lehet beszélni vele addig nem.Nem tudom,hogy megváltozik-e a viselkedése?
Ezek után szerintetek meg fog keresni?
Hogy lehet valaki ennyire BUTA??? Pontozzatok le, de nem bírom... szerintem azért dobott ki, mert hihetetlenül buta vagy.... biztos nem bírnálak elviselni... érdekes, hogy engem megtanítottak fogalmazni és írni is, Téged meg nem... ennyire változatos lenne az oktatás minősége, vagy vannak, akik egyszerűen hülyén születnek? Mégegyszer bocs, cak icsit idegesít, hogy az ilyenek miatt, mint a kérdező néznek analfabétának, unintelligensnek, totál idiótának, stb minden 12 és 20 év közöttit.....
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!