Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom titokba készétette rolam aktképeket és felrakta chat.hu-ra engedélyem nélkül. A bírosági tárgyalás alatt a pszichiátrián voltamkorházban és atárgyalásokon gyogyszeres kezelés alattáltam. A volt barátom ezértő mit fogkapni-e büntetést?
Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 23:42
11/30 anonim válasza:
megkérdeztem,egyetlen egyszer chateltem életemben...kérdezni se szabad? bunkó paraszt...
12/30 anonim válasza:
sztem meg a chat dedós,nem az h nem tudom h vannak ott képek...aki chaten ismerkedik,az alapból szánalmas...de te még szánalmasabb vagy...mi közöd hozzá h érdeklődtem? aki kérdez az 5percig buta,utána okos,aki nem kérdez az buta maad! te kezdtélm oltogatni h baszki ott vannak a képek! és ha nem tudom,miért baj?tahó...
13/30 anonim válasza:
de látod h leoltott...mi az h nem tudom h mi h van a chat.hu-n....hát mintha az lenne a legfontosabb dolog és buta az,aki nem tudja h vannak-e ott képek...
14/30 anonim válasza:
Az ilyeneket hagyni kéne a francba, ugyanis értelmetlen a vita. És azzal, hogy ő itt elkezd káromkodni... tök felesleges, nem? Ő piros, Te kék. Sose fogja érteni azt, ami kék.
15/30 anonim válasza:
anyámat lekurvázta...:( na mindegy,szánalmas,buta ember,aki éjjel-nappal chatel és leírja azokat akik nem teszik ugyanezt...komolyan sajnálom őt..
16/30 anonim válasza:
nem jó párt választottál magadnak
vagy esetleg te engedted a képeked?
késő bánat
17/30 A kérdező kommentje:
Na figyeljetek szépen megkérlek benneteket ne vitázatok egymást.Én kérdeztem a legelején és várom a válaszokat és nem vagyok arra kíváncsi,hogy ti mit vitáztok.Köszönöm.A másik kétszer azzal követelözik tőlem levélbe, hogy adjam meg jó ügyvédem nevét és a teloszámát, de én semmilyen adatokat nem adtam neki semmi képpen, de nem érti, hogy nem írogatok neki,ha valamit akar akkor keres személyesen és ezt megmondtam neki. És ő nem nyugszik bele, mit tegyek és mit írjak neki?
2008. júl. 18. 17:34
18/30 anonim válasza:
Ne írj neki semmit.Haggyad had eméssze magát.Mégis minek kéne nekia TE ügyvéded száma és neve?Hogy feltgye chat.hura?Oda ne add neki..De fogadj jó ügyvédet,és forgasd ki a vagyünából a kis gecit;)..és Ne állj vele szóba!
19/30 A kérdező kommentje:
Oké és nem állok szoba vele.Nem tudom,hogy bíroság után megfog e keresni engem szerinted?
2008. júl. 21. 10:33
20/30 anonim válasza:
Hát valószínű...de ne hallgass rá..inkább szóba se állj vele,ne vedd fel vele a kapcsolatot semmiképp!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!