Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a kísérletemhez? Buktam pár csajt, de megérte.
Az utóbbi fél évben végeztem el 3 lánnyal.Mind a hárommal újonnan ismerkedtem meg,1 éven belül.Elkezdtem feléjük érdeklődni,stb. aztán elhívtam őket randira.(mmint külön-külön).Mindegyikkel volt legalább 2 randi.Elvben ők is érdeklődtek irántam,élvezték a randikat,írogatták a szívecskéket facebookon stb.
De aztan az egyik randi után írtam nekik hogy jó volt,nagyon várom a legközelebbit,és majd beszéljünk,ők meg lelkesen fogadták,de aztán nem írtam nekik többé.És ők se nekem...az egyik 1 hónap múlva a barátnőjével üzente hogy szemét vagyok,a másiktól kb. ugyanennyi idő múlva kaptam egy SMS-t ugyanezzel,a harmadik letiltott.
Megbizonyosodtam abban amit eddig is észrevettem hogy a legtöbb lány egyetlen ujját se bírja megmozdítani egy kapcsolatért...
De miért?
1) Hidd el,megérem ;)
2) Miért is lennék p*cs?
Így megy ez ősidők óta barátom. Siránkoznak, hogy a pasik ilyenek, meg olyanok, szívtelenek és érzéketlenek, pedig valójában ők azok, akik facebookon egyszer sem hajlandóak először írni a fiúnak és eszükben sincs, hogy ők is tegyenek egy lépést a kapcsolat haladásának útján. Aztán, ha a fiú sem teszi meg azt, amit ők tudatosan elmulasztanak, akkor utálják a szemét hímet és a lehető legszélesebb baráti körükben elhíresztelik róla, hogy szemét.
Régen is ez ment, a falusi parasztlegénynek meg kellett küzdeni a nőért rendesen, de akkor legalább tisztelettel is jutalmazták az erőfeszítéseit. Ma már tombol a feminizmus, hirdetik a két nem egyenjogúságát, csakhogy ez az egyenjogúság többnyire a jó dolgokban mutatkozik meg. Mert bizony a kapcsolatok kialakításában a világ megmaradt konzervatívnak és a férfiaknak kell küzdenie, akkor is, ha lassan már a nők hordják a nadrágot.
A lényeg hogy én kezdeményeztem,nyomultam stb. tehát kimutattam hogy kell nekem.Kezdeményezzen a férfi.
Ők ezekre vevőek voltak de amikor csak egy olyan kis dolgot kellett volna megtenni mint küldeni egy üzenetet,azt már méltóságukon alulinak érezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!