Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A cigány fiúk jóképűek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cigány fiúk jóképűek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 14. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
Kikérem az állatok nevében, hogy bárki hozzájuk hasonlítsa ezeket a mocskokat.
2014. jan. 15. 13:29
 12/16 anonim válasza:
100%
Nézz rá győzikére és meg tudod.
2014. jan. 30. 00:58
 13/16 anonim ***** válasza:
31%
áh tényleg nincs rasszizmus,kicsit sincs...-.- szánalmasok vagytok-.- magyarból még nem láttatok szemetet vagy mi?:O
2014. febr. 12. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
De láttunk, utolsó, te viszont cigányból még semmilyet nem láttál, ha jól sejtem ;)
2014. febr. 12. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Dikk má még jó hogy képű vágyok hogy a rák egye ki a beleteket.
2014. máj. 5. 18:20
 16/16 Gyurika35553 válasza:
Komolyan nem hiszlek el titeket... Ti néztetek már tükörbe? - mármint, szerintem ti sem vagytok hibátlanok, és annyira utálom ezt az általánosítást... köztetek is vannak jók és rosszak is, nem szabad az előítéletekből élni. Én cigány vagyok és büszke vagyok rá, és igen nekem van egy normalis életem. - és én ahelyett hogy kifikázom őket, vissza megyek és próbálok nekik segíteni! - nektek is ezt kéne tenni, csak ti igazából ehhez értetek! - kifikázni másokat, miközben a kisszaros életetek semmit sem ér! - bocsi az obszcén szavakért....
2016. ápr. 19. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!