Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi perverz gondolatom? Nem telik el úgy óra, hogy ne gondolnék valami perverz dologra. (kivéve, ha alszom)
Ezeket a perverz gondolataimat gyakran elmesélem a barátnőimnek és akkor valamikor röhögnek (mivel nekik is eszükbejut időnként ilyesmi),de valamikor már azt mondják,hogy valami nincs rendben nálam amiért folyton ilyeneket jár az eszem...
Szerintetek?
L/14
Szánalmasak egyből privizgettek hátha fel tudjátok szedni. Ajj annyira szerencsétlen szánalmasak vagytok.
Amúgy ha nem valami olyan hogy le akarsz feküdni egy lóval vagy ilyesmi. Hanem valami enyhébb akkor bármi belefér.
Szerintem teljesen rendben vagy.
Csak arra vigyázz, hogy ha lefekszel valakivel, védekezzetek! Egyik barátnőm 15 évesen esett teherbe, és gondolom nincs kedved ilyen fiatalon lekötni magad egy gyerekkel. Meg ha kiválasztottad a srácot, ügyelj rá, hogy másnap ne mondja el az egész iskolában. Gondolom nem szeretnél a tanárok, szülők előtt magyarázkodni.
Én 21/L vagyok, és rettenetes szexmániás. Már 13 éves korom óta tart, eddig két évre múlt el, 18-19 évesen. Most elemi erővel van rajtam és nem tudom vele mit csinálni. Egész nap ez jár a fejemben, ha kielégülök akkor is csak 1-2 órára. Engem nem zavar, mert az én korosztályomban a fiúk szeretnek erről beszélni, csinálni... :)
Én is perverz vagyok, állítólag ez még normális. Csináltam lánnyal, hármasban, orálisan, análisan...
Szóval nyugodj meg, pár év és dögleni fognak utánad a pasik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!