Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ajándék lenne?
A jelenlegi barátnőmmel több mint egy éve vagyok együtt, de ettől még ez tényleg undorító. Főleg, ha nem is te hímzed bele/varrod meg. És ja, mint mondtam, ötlettelen. Ha ilyet veszel, azzal csak azt fejezed ki, hogy rohadtul nem ismered. Hiszen ha ismernéd, akkor eszedbe jutna olyan ajándék, ami tényleg személyes. Jelentéssel bír kettőtök vagy az ő számára, és nem egy olyan dolog, amit bármelyik lány ajándékozhatna a barátjának.
Én sme vagyok túl fantáziadús ilyen téren, de még mindig jobb ötleteim voltak ennél. Például tavaly karácsonyra egy ceruza készletet vettem a barátnőmnek, mert tudtam, hogy szeret rajzolni, és szüksége van arra a készletre. Ha ismernéd annyira, hogy tudod miféle hobbijai vannak, mi a kedvenc illata mondjuk, vagy milyen cédének/filmnek/könyvnek örülne, akkor már jogos lenne az is, hogy azt mondod neki szereted. Tehát ez az ajándék full paradoxon.
teljesen egyet kell hogy értsek az előttem szólóval. egy ilyen ajándékkal csak azt mutatnád meg neki, hogy mennyire nem ismered. totál személytelen. hiszen ha még úgy is rendeled meg, akkor elég valószínű, hogy csomó másik emebrnek is van ugyanolyan. ami példát az előző felhozott, a ceruzakészlet, az egy jópár fokkal jobb, hiszen annak már van valamiféle konkrétabb jellemvonáshoz köthető alapja, másrészt meg használati tárgy, ami soha nem lehet rossz. (már ha valóban szükség van rá.)
főleg elég szar ötlet ilyesmit venni úgy, hogy ennyi idősek vagytok és ennyi ideje jártok. kétlem, hogy olyan komoly érzelmi kötés lenne köztetek, hogy egy ilyen tárgynak, melynek alapvetően érzelmi feladata lenne, bármi értelme volna. ha meg mégis olyan komoly lenne a dolog, akkor eszedbe jutna millió más dolog, aminek sokkal jobban örülne. nagyon jól mondta az előző, paradoxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!