Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nállatok ez már elég rosszfiúnak számit?
ma 11:33
Nem szokásom pénzt kiadni semmiért,minek amikor,el is vehetem,ingyen?
XDXD
Az a vicc,hogy ezt én is csináltam egy darabig..
Igen jó volt ez a "rossz fiú" stílus, csak mikor elkaptak ittasan, és eltiltottak a a jogosítvány szerzés lehetőségétől 3 évre, meg +300 ezer forint büntetést szabtak ki, már nem is volt olyan jó ez a rossz fiú stílus..
Inkább nőj fel te is, mert addig jár a korsó a kútra, még el nem törik.
Ez már annyira rosszfiú, hogy ütném, mint a zsákot.
Én sem vagyok egy szent, szoktam ittasan motorozni, de CSAKIS KIZÁRÓLAG ZÁRT TERÜLETEN, FESZTIVÁLON, STB., tehát olyan helyen, ahol nem tudok a baromságom miatt balesetet okozni! Egyszer közúton frontálisan jött belém egy robogós, be volt rúgva, mint az ökör, ha nem lép le teli gázzal, tuti összeverem. Nem értem, mi abban a menő, ha valaki berúg, aztán másokat is veszélyeztet vele, az ittas vezetést én még a jelenleginél is jobban büntetném.
Mellesleg ez a csajok szemében is inkább szánalmas erőlködés, a ,,rosszfiús" viselkedés egy erős, határozott egyéniségből fakad, amikor a törvényeket és a társadalmi elvárásokat néha megszeged, vagy szükség, vagy az egyéni igazságérzeted miatt (ez utóbbi manapság mondjuk eléggé kihalt, ahogy elnézem...). A lányok szemében a rosszfiús viselkedést inkább egy betyáros, huszáros gondolkodásmódhoz tudnám hasonlítani, csak mai keretek között, nem pedig folymatosan vedelő, beszólogató, tahó, de amúgy nyápic alakokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!