Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszfiúnak csak születni lehet vagy azzá is lehet válni?
Én sajnos jófiúnak születtem, az eredménye, pedig az, hogy a lányok keresztül néznek rajtam. De azok a pasik, akiket csak rosszfiúknak hívnak minden típusú nőt levesznek lábukról.
Bárcsak én is az lehetnék...:(( Dzóval lehetséges azzá válni, ha igen hogyan?
Mindenki semlegesnek születik. Az hogy milyen jellemmé válik, két dolgotól függ. A hülye szülőktöl meg attól hogy milyen társaságba kerülsz. Ha egy vallásos, elves etikett majmoló prűd "kezeit csaókolom" család gyermeke vagy, akkor régen rossz neked, mert ezek igazi jólnevelt, jólfésült illedelmes kezesbárányt nevelnek az ember gyermekéből. Egy nagy rakás szar lesz belőle, akit a nyugdíjas nénik nagyon imádnak mert mosolyogva nagyokat tud köszönni, meg az ügyintéző nénik is imádják, mert nagyon illedelmes ám. Egyébként egy papucs féreg lesz az ilyenekből a párkapcsolatukban. Ha meg egy töketlen, modern talkingot hallgató selyem csapatba kerülsz, akik az élet nagy problémáiról filozofálnak meg Viktor Hugót olvasnak már általános isi második osztályában, akkor szintén ne csodálkozz,hogy egy marhanak prűd sznob lesz belőled. Ha meg a kettő keveredik, abból aztán hajjaj, igazi könyvmoly zsenik születnek.
Ahhoz hogy rossz fiúvá válj, ahhoz aggresszív dolgok, események, megkeseredettség, bosszúvágy, harag kell,hogy eluralkodjon rajtad. Ha egy teljesen normális hozzáállású családból származnál, mindegy az anyagi helyzet, meg hogy diplomások, vagy nem, szóval nem volnának a szülők prűd majmok, hanem kicsit szabadabban nevelik a kölykeiket, nem volna ennyi kezesbárány, meg ha olyan társaságba kerülsz, ahol tökösebb tagok is vannak, azok jó hatással, építő jellegű kritikával szolgálnak feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!