Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként nagyon gáz, ha most megnézem az Alkonyat Hajnalhasadát, mert nem találok jó filmet és ez van fent online? Mit tegyek?
Vezeklésül mondj el 3 Miatyánkot, nézz Pengét és reménykedj, hogy reggelre nem változol csillámvámpírrá.
Amúgy néha ilyen is kell :) és állítólag a Hajnalhasadás a leghasználhatóbb az összes Alkonyat film közül.
Ú, de rossz szöveg:D
Mert nem találsz jó filmet... Akármelyik másik szart is megnézhetted volna, de neked valamiért pont ez kellett:D
Hogy tetszett? Szerintem borzasztó hülyeség.
Azóta megnéztem 3 részt! :D
Jelentem még nem kopogott a sátán! :)
Remélem mér nem is fog!
Helyzetjelentés:
véletlen az Újholdat kezdtem el nézni, a lassítások durvák voltak, jaa és láttam a csillogást is (az nagyon gagyi volt). Odáig jutottam bele-beletekeréssel, hogy megvágja az ujját és vérzik. Amikor bent ültek az osztályba filmet néztek és közbe ott suttogtak a Volturiról vagy mi a halálról kicsit vicces volt, hogy senki nem hallja őket... Na ekkor észrevettem, hogy a hajnalhasadást kéne néznem, szal. elkezdtem azt. Elég gagyi lett és már ott sokat beletekertem nagyon. Nekem nyálas volt, meg a bella feje olyan mintha lezsibbadt volna (szal szinészi játék 0).
Másnaposok 2-t tettem be, azt meg is néztem nagyon jó volt.
Nagyon örülök előző, hogy tetszik is és még halandó is vagy (még). Ha gondolod írj majd meglátogatlak és vámpírrá teszlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!