Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is megnyitogatjátok a chat ablakát a lánynak aki bejön, ha online van a facebookon, csak hogy lássátok, hogy ír-e?
Figyelt kérdés
kort is írjatok2013. szept. 16. 23:07
1/10 anonim válasza:
Bakker, azthittem csak én....áh folyton nyitva van,és figyelek hogy már azt lássam ahogy írja:) 16/F
2/10 anonim válasza:
Ha ír arról jön értesítés, de állandóan megnyitom, hogy lássam elolvasta-e amit írtam. (Na jó néha ok nélkül is kinyitom. ;) )
5/10 kismutyesz_ válasza:
Én csak azt szoktam megnézni, hogy el olvasta-e. Egyébként csukott állapotban is jelzi ha írnak. Az írás jelzés különben sokszor nem pontos, legalábbis nálam. 16/f
6/10 anonim válasza:
F/15... nem rossz vadászgép, de van jobb.
Amúgy, szinte mindig nyitva van, de legtöbbször írok is neki.
15/f
7/10 anonim válasza:
szoktam, hogy lássam elolvasta-e vagy hogy ír-e valamit, de nincs folyamatosan nyitva. Csak az a baj valami hihetetlenül megfogott egy bizonyos lányban, de megkérdezve magamat nem tudom rá a választ.
Van hogy el sem olvas, de olyankor minden nap nézegetem a cset ablakát hogy elolvasta-e.
23
8/10 anonim válasza:
cset le van tiltva
csak ne írjon
9/10 anonim válasza:
Nem! FB messenger folyamatosan fut, és ha üzenetet kapok, akkor kiugrik elém az ablak...
10/10 anonim válasza:
Csak ezért nem nyitom fel. Ha már felnyitom, akkor rá is írok.
25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!