Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DE AZ. Keress egy állandó csókpartnert!
2014. jan. 17. 21:34
szűzqrva vagy, amennyiben átba.sztad a fiúidat
-megkérdezhetem, hogy jött ez össze?
-am ezt neked kell érezned, ha már megkérdezted, akkor jó úton haladsz, mivel felismerted a problémát
2014. jan. 17. 21:43
attól függ, hogy hol csókolgattátok egymást
2014. jan. 17. 21:45
24/28 A kérdező kommentje:
Nem basztam át senkit..ebből párral volt úgy, hogy később lesz vmi(vagy már feligmeddig jártunk), de nem lett semmi, de nem azért mert atbasztam őket...
nem lehet hogy azért csinálom ezt, mert szeretethianyom van, és már régóta vágyok egy barátra, vagy ez hülyeség?
én is pont így 15-20 pasival smároltam már. ebből 5-6-al midnen volt csak szex nem. és nem vagyok r.banc, mert ezt már lezártam, várok arra hogy találkozzak valakivel akivel szeretjük egymást. meg neked kell rájönnöd arra hogy ezmost jó -e vagy sem. az hogy "erkölcstelen" az egy régi világszemlélet maradványa és sok ember aki nem tudja miről is van szó ler.bancoz .. amíg másnak nem ártasz, tehát nem lopsz csalsz hazudsz stb addig mért lenne erkölcstelen? mert úgy "illik"? hát ha neked jó akkor azzal mért foglalkozna más? én is élvezem/tem de már nem elég hogy mindenféle idegent összeszedek hanem már rendes kapcsolatra vágyom így már annyira nem tartom fontosnak hogy mindenképp pasizzak egy bulin. maximum csak smárolnék abban mégis mi erkölcstelen van? tanuld meg elfogadni ezt hogy ilyen vagy meg hogy a társadalom így átlagban erkölcstelennek titulál de ha belegondolsz erkölcs nincs és ha igazan és hűen önmagadhoz éled az életed (és nem ártasz másoknak ami szerintem az erkölcs) akkor nemleszel rossz ember. én pl színházba járok, stb úgy viselkedek mint valami kis hercegnő aztán éjszaka megvadulok:D van ilyen :D 16L
2014. jan. 17. 22:21
szóval utolsó vagyok. lehet hogy erkölcstelen dolog de ne mások véleménye miatt hagyd abba hanem neked kell rájönnöd. ez a lényeg!! hogy ne mások neveljék beléd mi kell és mi nem hanem te jöjj rá. így már ha majd valaki ugyanezt fogja neked mondani akkor hitelesen fogsz tudni válaszolni mert már megtapasztaltad. nem pedig azok akik nem csinálnak semmit csak elveket meg szabályokat kiabálnak és fogalmuk sincs a dolgokról. és ez mindenre igaz nem cak erre..
2014. jan. 17. 22:24
27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, Neked meg főleg utolsó válaszadó :)
Nem csak az a rib. nc aki penzert fekszik le masokkal.
Amugy meg csinald csak, probalgasd, hogy mi jo es mi nem.
Legfeljebb mar 18 eves korodra kiegsz, es az arcod is egy elhasznalt ribié lesz.
De nem baj, lesz sok ehes pasi aki mar kapva kap az alkalmon, hogy a szeretethianyodat elmulassza. Csak egyik se fog veled maradni. Es 20 eves korodra total ures leszel.
De a te eleted.
Egyebkent tedd mar fel a kerdest magadnak, miert is kerdezted ezt itt meg? Szerintem azert, mert a lelked melyen te is tudod, hogy ez nem jarhato ut.
2014. febr. 9. 21:16
Kapcsolódó kérdések: