Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (lennt)

Figyelt kérdés
Sziasztok...Szóval van a barátom és én...de van 1 jó fiú haverom de idővel bevallta, hogy szerelmes belém...és nem tudom elfogott a szerelem...már régen is szerelmes voltam belé de láttam ő nem ezért valahogy elszállt...aztán jött a barátom vele összejöttem és most bevallotta, hogy szerelmes belém és énis szerelmes lettem...de ez nem azt jelenti, hogy a barátomat utálom..tehát mindkettőt szeretem és ők is nagyon szeretnek...most ilyenkor mit kéne tenni? Barátom tudja, hogy szerelmes a "haverom" belém...de mondta nem akar elveszíteni... nem tudom mit tegyek ... :/ És az a gond, hogy egyiket se akarom megbántani...segítsetek...pls norm. válaszok.
2014. jan. 13. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt esetben én azt javasolnám, hogy úgy járj el, hogy a végén ne ess a két szék közé. Nem érdemes hazudni, és szintén nem érdemes összeveszni.
2014. jan. 13. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
A másik "haverodnak" csak azért kellesz mert most van barátod és......
2014. jan. 13. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt várni, várni, egy kicsit várni. Egyelőre ne mozdulj se előre, se hátra.
2014. jan. 13. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
És mikor lenne érmes mozdulni? Mit kéne lépjek?
2014. jan. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!