Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, most akkor járunk vagy? (lennt)
Van egy lány akivel jól elvagyunk tegnap előtt lehívtam, sétáltunk, ölelgettük egymást, sokat nevettük jól elvoltunk és tényleg nagyon szeret mert ha vagy 4-5 óráig nem beszélünk már nagyon hiányzok neki és ő is nekem, és a séta végén megcsókoltam és ő visszacsókolt és hát csókolóztunk!:)
nagyon jó volt meg minden ne nem tudom, hogy akkor most járunk vagy nem??:)
mert utánna felsietett mert már másfél órás késésben volt:)
Nagyon tetszik és szeretem és ezt a járós dolgot majd élőben akarom vele megbeszélni:)
17/F 15/L
Várjál még sztem. Volt nekem is dolgom 1 lánnyal régebben és volt nyelves puszi is stb. Azt hittem én is hogy járunk, de másnap már a nevemet sem tudta. :) Azaz került engem szinte direkt, mert lehet esetleg megbánta a "pillanat hevét". Tudod a nők ilyenkor mindig rágódnak a megtörtént dolgokon, hogy most mi legyen majd a helyzettel...
Egy smárolás még nem oszt - nem szoroz. Majd szépen beszélgettek, de minden jel arra mutat eddig hogy sínen a dolog. Azért ne tegyél fel mindent 1 lapra, ne éld bele magadat.
Köszönöm a választ az 5-nek!:)
megfogadom a tanácsodat!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!