Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszélget még velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélget még velem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok 1 hètig jártunk de ennyi mert már ô sexet is akart volna meg még nem nyiltam meg neki meg kifogásokat talált h mi nem lehetünk együtt ès ezt a dolgot 2 napja lezártuk mondta h felejtsem el ôt valahogy beleeggyeztem ès azt hittem h már akkor nem is fogunk beszèlni mert hagyja h elfelejtsem de rám írt fb-on küldöttg nekem egy zenèt ès irta h hátha jobb kedvem lesz attól nert ugy veszi èszre nincs jo kedvem de nemtudom honnan... ès ennyi kèrdeztem.mivan vele pár mondatot mèg beszèltünk ès ennyi...de nem èrtem mèrt ír rám mèrt nem hagyja h elfelejtsem vag csak kedves vagy nemtudom szerintetek????
2014. jan. 13. 17:51
 1/2 anonim válasza:
lehet próbál jobban megismerni,talán nem gondolta komolyan ezt az egész kapcsolatot 19F
2014. jan. 13. 18:30
 2/2 A kérdező kommentje:
hát lehet
2014. jan. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!