Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj? (Bővebben. )
Sokáig gondolkodtam azon, hogy ezt a kérdést, hogyan tegyem fel mit írjak le, de igyekszem rövidre fogni, a fiúkhoz szólna leginkább ez.
Mikor gimibe jöttem, rettenetesen igénytelen és csúnya voltam. De tényleg, nem foglalkoztam a külsőmmel. Beleszerettem egy srácba, nagyon-nagyon, és bemeséltem magamnak, hogy lehet nála esélyem. Aztán mikor századszorra estem pofára miatta, mert hol beszéltünk hol nem, eldöntöttem, hogy ezt befejezem. Ebből persze nem lett semmi, a mai napig szenvedek még miatta, de egy jó dolog kisült belőle. Nőiesebben kezdtem öltözni, növesztem a hajam, rengeteget fogytam, egészen megvagyok elégedve magammal, de nem vagyok egy világszépe, ezt most is tudom. Probléma egy, azt érzem a külsőm miatt nem kellek másoknak. (Például hiába változtam, ez a fiú lehet még mindig azt a csúnya kislányt látja bennem aki voltam.)
Szörnyen nehéz személyiség vagyok. Folyton búbánatos, világfájdalmas arcot vágtam, azt hittem ez rohadt menő ha mindenki látja rajtam, hogy én most mélyen merengek, na ez is miatta változott. Most már igyekszek sokat mosolyogni, és pozitívabban látni a világot. Tehát, probléma kettő nem tudom elfogadni magam emberileg.
Rátérve a kérdésre, fiúk, nektek ezek okot adnának arra, hogy ne kelljen egy lány? Ha van kedvetek beszélgetni, én szívesen mesélek, és könnyebben tudtok választ adni, de nem akarom most senkinek az idejét rabolni! Csak arra lennék tényleg kíváncsi, hogy megtudjátok e egy lányban látni a hülye szokásain, a külsején túl a pozitív dolgokat.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!