Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ha van egy fiú, aki tetszik, és heti 1-2x vagy akár többször is látjátok egymást, de nem vagytok ismerősök, csak látásból, legyen mondjuk a buszon, tehát tetszik a fiú, és szemeztek, meg összenéztek 1-2x stb, de semmi más, akkor ti meddig vagytok képesek várni a fiúra? Vagy egy idő múlva azt mondjátok, hogy ez besz.ri, mert fél kezdeményezni, és kiábrándultok belőle? Vagy kezdeményeztek? Az vonzódás kölcsönös.. Köszi előre is. 17F
2014. jan. 13. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy lépjen a fiú! :)
2014. jan. 13. 17:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Persze. Ebben egyetértek, és így van rendjén. :)
2014. jan. 13. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:

ó én két éve vagyok belezúgva a "buszos srácba". persze az én esetem már abnormális,de ilyen is van :))

17/L

2014. jan. 13. 23:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy abnormális? Én is pont két éve "találkoztam" egy lánnyal a buszon, aki máig is tetszik.. :)
2014. jan. 14. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
ha heti 1,2,x látom akk 2 hétig várok.
2014. jan. 16. 19:19
 16/16 A kérdező kommentje:

Várás alatt mit kell érteni?

Gondolom nem úgy értitek, hogy ránéztek néha a fiúra, és jó, ha 1x összenéztek, aztán vársz? Vagy van valami "jel" ami biztatja a fiút? Mert, hogy magától csak úgy oda fog menni azt kétlem.

2014. jan. 16. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!