Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihathat ez a családra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihathat ez a családra?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy prostiként fogok dolgozni, és ha nem fizetnek ki, akkor valakit meg kell ölnöm. anyám bölcsödében dolgozik, elveszítheti a munkáját emiatt?(erkölcsi bizonyítvány) Vagy ebből nem lehet problémája?

2014. jan. 13. 15:20
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
nem fix csak azt mondta, hogy napi 2 alkalommal kb ennyit lehet összeszedni havonta. extráktól is függ.
2014. jan. 13. 16:02
 32/47 anonim ***** válasza:
Téged jól bepaliztak...
2014. jan. 13. 16:04
 33/47 anonim ***** válasza:

jaja

jól lehúznak.

2014. jan. 13. 16:04
 34/47 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogyha futtatnak azzal te is és a futttóid és törvényt sértetek?

Saját zsebre k*rvulj ahogy pl a beszamolok.hu-n. Az nem illegális, ha napi 8 ügyfelet fogadsz egy hónapig a pénz 100%a a tied, de ha tényleg x ember kifizet neked havi 50at akkor azt is csinálhatja, hogy napi 10 óra óránként 15ért vagyis te megkeresel így 4,5 millát abból te kapsz 500kt a futtatód meg 4 millát INGYEN, ha megunod elmenni nem tudsz mert a szart is kiverik belőled.

Nem csoda, hogy virágzik ez emberkereskedelem legális és illegális fogalma a nők egyenes arányban egyre erkölcstelenebbek és egyre hülyék (tisztelet a kevés kivételnek).

Hát kérdező látom okos nem vagy legalább szép legyél, akkor jó prosti leszel

2014. jan. 13. 16:06
 35/47 A kérdező kommentje:
"Saját zsebre k*rvulj ahogy pl a beszamolok.hu-n" :) nekik is van futtatójuk. úgyhogy te sem vagy tisztában a dolgokkal.
2014. jan. 13. 16:28
 36/47 anonim ***** válasza:

Persze.

A legtöbb szabadonfutó

2014. jan. 13. 16:34
 37/47 A kérdező kommentje:
a privik közt van akivel már leveleztem :) A kérdésemre viszont még mindig nem kaptam választ.
2014. jan. 13. 17:43
 38/47 anonim ***** válasza:

képet mutatsz?

Hány éves vagy?

De igen.Kihathat a családra.

2014. jan. 13. 17:53
 39/47 A kérdező kommentje:
Bocsi de semmi infót nem adok magamról. Privibe sem válaszoltam. Csak a privit küldő csaj nevét felismertem, mert korábban már leveleztünk. Nem ismerkedem ezen az oldalon.(prostiként)
2014. jan. 13. 18:05
 40/47 anonim ***** válasza:
Pedig kapnál pénzt.
2014. jan. 13. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!