Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket ha megütne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket ha megütne egy fiu megbocsátanátok neki?

Figyelt kérdés
A barátnömet megütöttem azota nem beszél velem nagyon félek attol hogy nem fog megbocsátani.

2014. jan. 13. 14:57
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Nem akart elengedni diszkoba.

És csak egy pofon volt.

2014. jan. 13. 15:06
 12/35 anonim ***** válasza:
39%
Oké, merre laksz?
2014. jan. 13. 15:07
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
olyan nincs hogy 'csak' egy pofon. szégyelld magad nagyon. még ha haverod lennék se állnék veled szóba.. szégyen.
2014. jan. 13. 15:08
 14/35 anonim ***** válasza:
68%

egyedül akartál diszkóba menni????

Remélem, soha többet nem áll szóba veled.

15/35 anonim ***** válasza:
38%

Akkor egy barom vagy, már megbocsáss. Nekem onnantól számit férfinek egy fiú, ha nem üt meg egy lányt. Arra nincs mentség, hogy fájdalmat akartál okozni neki. Egy tuskó vagy. Bocsi.

14L

16/35 anonim ***** válasza:
40%

Kövezzetek meg érte, de egyszer, ha tényleg megérdemlem, és lekever egy pofont, azt még valahogy meg tudom bocsátani. Főleg, ha utána kb azonnal megbánja és szenvedélyes szexbe fordul a dolog, mint a filmekben. Mivel igen gyakran provokálom az embereket, kiállhatatlan is tudok lenni, stb, vannak helyzetek, amikor én is rájövök, hogy bizony most megérdemelnék egy pofont.

Ha csak úgy natúr ütne meg, mert nincs jobb dolga, akkor viszont én sem bocsátanám meg.

17/35 anonim ***** válasza:
66%

Ismerek olyan lányokat, akik rendszeresen megbocsátanak ilyesmit a párjuknak. Soha nem értettem, hogy miért tartja magát sok nő ilyen kevésre. Ha egy "férfi" megüt egy nőt, helyben kellene kasztrálni szerintem. (De semmiképpen sem megbocsátani neki.)

Az a gond kérdező, hogy van esélyed elsimítani ezt a dolgot szerintem. :(

De neked kell tudnod tükörbe nézni az eset után, akár megbocsátanak neked, akár nem.

2014. jan. 13. 15:09
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

igazából ez nagyon helyzetfüggő. de az is igaz, hogy lányokat nem verünk.

van egy hústorony osztálytársam (2 m és nem is vézna...) megkérdeztem, hogy ha egy lány nagyon felidegesítené, megütné-e. azt válaszolta, hogy egy igazi férfi nem emeli a kezét nőkre. az szégyen.

2014. jan. 13. 15:09
 19/35 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Ja, és férfi vagyok.

2014. jan. 13. 15:10
 20/35 A kérdező kommentje:

Már megbántam sirtam is.

13. Miért érdekel az téged?

2014. jan. 13. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!