Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék úgy eltávolodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék úgy eltávolodni tőle, hogy ne vegye észre?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátom lány. És többen nem nézik jó szemmel, hogy barátkozunk, azt hiszem nem kell magyaráznom miért. A lényeg, hogy talán az lenne a legjobb ha kikerülnék a képből. Viszont nem akarok bunkón csinálni.
2014. jan. 12. 12:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem. Csak már nem illek a képbe, ideje tovább lépni és másra koncentrálni.
2014. jan. 12. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
11 Ezt én is csináltam egykor valakivel, később kiderült hogy hibáztam, és a másik összetört, mert eltüntem a látóteréből.Azóta sem jött rendbe.
2014. jan. 12. 14:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Ettől nem félek, majd talál más barátot. Akkor ezek szerint valószínűleg jobbat, mint amilyen én vagyok:)
2014. jan. 12. 15:07
 14/19 anonim ***** válasza:
13 Kétlem:) Mindenki úgy csinál hülyeséget ahogy akar, aztán majd rájön hogy hibázott. Ha szerencséje lesz, akkor visszatudja csinálni a dolgokat, ha nem lesz szerencséje, akkor meg boldogtalan lesz.
2014. jan. 12. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne eltávolodnod tőle azért mert másoknak nem tetszik az teljesen a te döntésed hogy kivel barátkozol és ha ez a barátaidat zavarja akkor azok nem igazi barátok.
2014. jan. 12. 21:35
 16/19 A kérdező kommentje:

A vőlegényét zavarja, elsősorban.

És tudom, hogy nem választana. Ezért megteszem én helyette.

2014. jan. 12. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Vőlegényének semmi joga,elmarni a menyasszonya barátait!Ha meg nem tetszik neki,hogy kikkel barátkozik a csajszi akk így járt!Ki akarja sajátítani?Mi jogon?
2014. jan. 13. 12:24
 18/19 anonim ***** válasza:
17-nél a pont:)
2014. jan. 13. 12:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt ember nem szabhatja meg a másik felnőtt embernek, hogy kivel tartsa a kapcsolatot, kivel beszélhet.
2014. jan. 13. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!