Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ha közelebb akarok kerülni egy lányhoz, akkor ne barátkozásnak vegye, ne a barátjaként kezeljen hanem "udvarlóként"?
Volt, hogy közeledtem egy lányhoz és barátjaként kezelt. Vagy csak félreértelmeztem? Nem tudom miből lehet látni, hogy egy lány a barátjaként kezel vagy talán megadja az esélyt a komolyabb közeledésre. Hogy tudom elkerülni, hogy a barátja legyek?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
"Hogy tudom elkerülni, hogy a barátja legyek?"
Ezt ne akard elkerülni, mert ezzel indul minden kapcsolat. Azt próbáld megakadályozni, hogy a barát szinten ragadj! Szemezz vele, olvasd a reakcióit és kezdeményezz, légy határozott, hívd el randikra!
Finoman, csipkelődve add a tudtára, hogy tetszik neked lányként is. De ne nyomulj rá se erőszakosan, se túl kétségbeesetten. Mindkettő elriasztja a lányokat. Előbbi azért, mert nem hagyod meg a döntés jogát neki, hogy téged választhasson. Olyan, mintha nem érdekelne mit akar. Csakazértse fogsz kelleni, mégha tetszel is.
Utóbbi meg azért, mert olyan hatást kelt, hogy neked tökmindegy, csak "legyen végre egy csaj".
Utolsó, az csak azoknak a lányoknak jön be, akik be akarják törni a fiúkat, ezzel szórakoznak. Bár van belőlük jó sok.
Viszont feladják egy idő után, ha nem megy.
Ha meg megy, akkor azért lesz uncsi, és keresnek egy új kihívást.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó! Igen, egyértelmű volt, hogy én fizetek.:) Remélem bejön a tanácsod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!