Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek már túllépi azt a bizonyos határt ez a kép? Ti felraknátok magatokról ilyen képet a Facebookra vagy tartanátok attól, hogy r_bancnak gondolnak titeket?
Találtam a Facebookon egy lányt aki megtetszett és majdnem ráírtam ismerkedés céllal, de ez a képe egy kicsit elbizonytalanított:
Lány vagyok, én nem tennék ki ilyen képet.
Egyik barátnőm pakolgat még ki ilyen képeket magáról, de ő olyan is. Soha egyik barátját sem vette komolyan.
e3ngem csak az az apróság izgat mért pakolod ki gyakorira a húgom képét és mért ribized le?
szerintem tudom ki vagy majd meglátogatlak
Vannak ennél rosszabb képek is.Ez a mentség?:D Jólvan kislány nem raktad ki a segged,csak a melled,ez még belefér!:D
Szóval én ilyen képet nem raknék fel,és neki sem kéne.
Az tény, hogy vannak ennél durvább képek is facebookon. A múltkor pl. egyik ismerősöm egy törölközős képet töltött fel magáról. Eleve nem értem, miért kell a pasijával megünnepelt hónapfordulót közzé tenni a facebookon, de ám legyen. Az viszont már sok volt, hogy a csajon csak egy törölköző volt körbetekerve, a fiú felsőteste meg premier plánba látszott. Ez már tényleg ízléstelen, és senkire sem tartozik.
Ez a kép még nem olyan durva, szerintem a legtöbb fiatal lánynak van 1-1 jobban dekoltáltabb, beláthatóbb képe is, ez nem jelent semmit. Nekem mondjuk ez már kicsit sok lenne, én nyilvánosan nem tennék közzé ilyen képet magamról facebookon.
"szerintem tudom ki vagy majd meglátogatlak"
Ez egy értelmes család lehet. :-D Óóó és tényleg rib.nc. Én ne adjam meg a címem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!