Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem szeretném a férfiakat egy csalódás miatt egy kalap alá venni? ) :

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, több éves kapcsolatban voltam, megcsaltak, szakított. Nyitott vagyok, de ez akkora "trauma", hogy kapásból csak a rosszat veszem érsze mindenkiben.

El fog ez múlni? Szeretnék ismerkedni és szeretném, ha nem állna meg az életem miatta, de nem megy. Volt valaki ilyen helyzetben? Hogyan tudnék ezen változtatni?

2014. jan. 12. 00:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a lányokat vagyok hajlamos egy kalap alá venni és engem is elég durván megcsalt az exem. Viszont az is tény, hogy az idő múlásával ez is halványul...

Viszont az biztos, ha újra összejönnék valakivel, nehéz lenne megbíznom benne. Főleg az elején. Remélem azért elmúlik egyszer.

2014. jan. 12. 00:47
 2/6 Költőnő? ***** válasza:
hát kell egy bizonyos idő szakítás után, míg a dolgok az emberben helyére kerülnek.
2014. jan. 12. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:

mikor történt a szakítás?

ha van kedved beszélhetünk priviben :)

az hogy valakiben megbízz ahhoz idő kell,de az esélyt meg kell adni

2014. jan. 12. 00:49
 4/6 Badak válasza:
Engem is megcsaltak 4 ev utan de nem szabad elhagynod magadat. Mert ettol csak jobb lehet majd ez utan. Te vagy a no te diktalod az utemet.Ismerkedj es erezd jol magad.Nekem utana kb 2 evig semmi komoly nem volt de nem is kellett ,h legyen mert igy volt jo. Legy onmagad ,es csinald azt amit szeretnel amire vagysz. Ha valaki megfog akkor utana ugyis alakul!:) 24F
2014. jan. 12. 00:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok :) 3 hónapja lett vége.

El tudnám képzelni, hogy legyen valaki és a bizalom sem lenne annyira nehéz.. Inkább attól félek, hogy majd úgy is megun és keres egy nálam jobbat.. (Tudom, ez kicsit óvodásan hangzik :D )

2014. jan. 12. 01:03
 6/6 Költőnő? ***** válasza:

3 hónap az még, ha hosszabb/mélyebb kapcsolat volt, akkor épp h az az időszak h kezd kinyílni újra az ember szeme a másik nem felé.

Naiv ne legyél, de zárkózott sem. Találhatsz még normális srácot, szerencsére akad még jópár és Te is fiatal vagy még;)

2014. jan. 12. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!