Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító/szokatlan ha egy nő izmos?
Nem egy kétajtós szekrény méretű testépítőnőre gondolok hanem pl ilyenre:
Csak mert én heti 5x-6x edzek,jelenleg szálkásítok hogy valami hasonló-féle legyen az alakom. Elég furcsán néznek rám a suliban amikor eszem a csirkemellet zöldséggel meg iszom a fehérjeturmixot :D
19/L
#31 vagyok.
#32, ezt nekem írtad? nem általánosítottam, leírtam, hogy NEKEM nem tetszik az ennyire kockás has egy nőn. Én inkább a simán vékony alakot részesítem előnyben, de az se baj, ha 2-3 kg plusz van rajta. Ehhez nem tartozik hozzá hogy én izmos vagyok vagy sem férfi létemre. Az izmos pasiknak sem feltétlen ilyen barátnőjük van mint a képen, képzeld valamelyiké még duci is...
Kinek a pap kinek a papné :D
Már maga a kérdés is egy marhaság,mert ha magadat elfogadod ilyen alakkal akkor értelmét veszti a kérdés (főleg ha a barátod is elfogad ilyennek).
Én nekem személy szerint nem jönnek be a fehérjét zabáló fitness csirkék.
Én soha nem edzettem ,mert nem volt rá szükségem és soha nem is kellett,mert paraszterőm van.
Szinte minden nap cipelem a 100 kilós rönköket egy vállon és hasogatom a 20-30 kilós rönköket.
Nekünk az egész család férfi vonala ilyen volt.
Dédnagyapámról készült egy kép amin egy malomkövet fog.
De sose értettem a bodybuilder meg anyám kínja embereket,mert ismerősömet akinek nagyobb karja van meg elvileg olyan erős elvittem az erdőbe fát cipelni és hasogatni kb. 20 perc után csíkos lett a keze és leült pihenni.
Szóval ennyit ér ha fehérjét zabáltok és gyúrtok a terembe :'D
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!