Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a puncim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek neki a puncim leborotválásának?

Figyelt kérdés
Úgyérzem, itt az ideje, hogy elkezdjem szőrteleníteni ott lent...a borotválás tűnik a legkézenfekvőbb módszernek, de sok helyen olvasom hogy mindig kipattogzik, meg piros lesz. :S Nem tudom hogy fogjak hozzá. És ha megvágom magam? Gyantázni még nem gyantáztam, csak 1x a lábamat, de az se sikerült :D Krémet meg arra a területre nem lehet használni... Szóval hogy borotválhatnám le? Egyáltalán szükséges? 15/L
2009. nov. 30. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem szűkséges de hogy mondjam ... "esztétikusabb "

Amúgy használj sima férfi borotvát , és borotva habot vagy gélt , ha befejezted , töröld szárazra és tegyél rá hintőport vagy kézkrémet , nekem mindig bejööt. (:

2009. nov. 30. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Le ne borotváld a puncid!! Még szükséged lehet rá!!
2009. nov. 30. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
39%

Nekem az a véleményem hogy ugyan nem vagyok őserdő párti, de aki a szőrtelen puncit szereti az csak egy lépére van a pedofilságtól...

Azért szőrős mert csak... ha nem esztétikus a jobb kezem, akkor levágom?

2009. nov. 30. 23:40
 4/11 anonim ***** válasza:

te utolsó mekkora hülyeséget írtál! Akkor ennyiből a fél emberiség pedofil!:D:D

A kérdezőnek meg: Ha majd eljutsz odáig h barátod lesz akivel már közelebbről is szeretnétek megismerkedni, akkor ráér leborotválni az egészet! De ha csak a suli meg cikizés miatt vagy egyéb akkor meg a bikini vonalon szedd le és kész. Az meg nem egy nagy ördöngősség!24/L

2009. dec. 1. 02:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz tiszta vörös a puncid, az meg tök béna aki elvágja magát borotvával... :D
2009. dec. 1. 05:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz pedofil, hogy ezt szereti valaki! Teljesen más egy gyerek felépítése mint egy szőrtelenített nőé! Nem is értem, hogy találtad ki!
2009. dec. 1. 11:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Aki pedofil, annak olyan punci tetszik, amelyik még soha nem is volt szőrös, mert az csak kislányoknak van.
2009. dec. 1. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennyi! És ha Mickey egeres felsőt veszek fel? Akkor a pasim pedofil?:D Mert azt is kislányok hordják!
2009. dec. 1. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Néha a szőröknek is megvan a maga szerepe a szexben, pl lehet, hogy valakinek izgató látványt nyújt, ha a nő nedves és ezt látja, hogy megtapad a szőrőn is.

Pl. vegyük a női mellt, elsődleges szerepe a szoptatásban van, viszont szexben is fontos szerepet kap.

Akkor most haladjunk pár évet előre az időben, mikor már nem lesz szükség anyatejre. Ilyenkor az elsődleges funkciója miatt nem szükséges, és lehet, hogy pár nő megválna tőle mert mondjuk állandóan beizzad, vagy viszket a mell alatt a bőre, stb. Ezt a férfiak, hogy reagálnák le, vagy elfogadnák a fiús nőket, mint most a kislány puncijú nőket?

Pl a nemi szőrzet egyik feladata, hogy felfogja a test álltal termelt feromokat, anélkül ledörzsölődne a bőrröl.

A feromon meg növeli a nemi vágyat.

2009. dec. 1. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:

23:40

Ennyi erővel miért borotválják a nők a lábukat, hónaljukat? Hisz, csak a kislányoknak szőrtelen. Akkor most az összes férfi pedofil, mert nem szereti a szőrt a nőkön?

2009. dec. 1. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!