Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért várják el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért várják el, hogy a férfi határozott, egyenes és egyértelmű legyen, ha ők egyáltalán nem ilyenek?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy én nem ilyen vagyok, mert én kimondom, amit gondolok és nem kertelek, de mi férfiak is igényelnénk az ilyen nőket.
2014. jan. 10. 15:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
idióta vagy
2014. jan. 10. 16:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Az "ostoba ovis" és az "idióta vagy" kommenteken felül képes vagy másra is, te szärdarab?
2014. jan. 10. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
véleményem továbbra is változatlan: egy buta, idióta, mafla ember vagy, ezért a hülye kérdéseid
2014. jan. 10. 16:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy 33 éves férfi ismerősöm , akinek az jött be ha egy nő magabiztos, mondta is hogy a férfiak a magabiztos nőket szeretik, illetve arra volt szüksége hogy egy nő húzza az agyát, flörtöljön vele, játszméázzon a nő, igy lehetett volna annak a férfinak fenntartani az érdeklődését, én szerintem ez nagyon gyökér igények, egy 33 férfi létére..ráadásul fafejű volt, és soha nem ismerte be a hiábiát..SOHA, nem birom az ilyen férfiakat, nem tudom milyen nő tud megfelelni neki, gondolom egy hétköznapi kérettetős p*csa
2014. jan. 10. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok férfi azt gondolja, hogy a nők nem őszinték, mert utalásokat tesznek néhány dologra és abból várják, hogy következtessenek a férfiak. Női szemmel egészen nyilvánvaló, hogy mi jár a fejünkben és nem tudjuk meg érteni, hogy mit nem lehet néhány utaláson érteni. Valahogy belénk van nevelve, hogy nem lehet kimondani a dolgokat kerek perec, hanem körbe kell járni. Néha kellemetlen egy-egy kínosabb témánál in medias res kezdeni. A nők nem hiszik, hogy a férfiak egyértelműek. Rengeteg baráti beszélgetésem során felmerült egyes férfiak tetteinek elemezgetése. Lehetetlenebbnél lehetetlenebb végkimenetellel. Hol ott hihetetlenül egyszerű volt a megoldás a férfi azt mondta, amit gondolt. Valahogy saját magunkból indultunk ki és abból, hogy ha mi tennénk ilyen jelzést az mit jelentene. Nem akarok általánosítani, biztos van olyan nő, aki nem így működik, de én nem tudok olyat mondani a társaságomban.
2016. márc. 2. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!