Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok előítéletes ember, akik a nagyon csinos szép lányokat elítélik, amikor nem is ismerik?
Mert a társadalom mindig megkérdőjelezi a nőket.
Nő: Szeretek festeni, művészalkat vagyok.
Társadalom: Akkor biztos ronda vagy.
Nő: Érdekel a fizika.
Társadalom: Akkor biztos ronda vagy.
Nő: Okos vagyok, intelligens, és van 4 diplomám.
Társadalom: Hm, biztos a külsőségbeli hiányaidat kompenzálod így.
Nő: Szép vagyok, és élvezem, ha ezt más is észreveszi.
Társadalom: ÚRISTEN, EKKORA FELSZÍNES LIBÁT, NEM MINDEN A KÜLSŐ, TUDOD, VAN ÁM OLYAN, HOGY INTELLIGENCIA ÉS SZERÉNYSÉG IS.
A társadalom be van szarva az okos nőktől, mert az okos nők azok, akik fenyegetést jelentenek a férfiközpontú társadalomra. Ha az okos nő cserébe még szép is, az meg aztán totális életveszély.
Hogyha valaki jól néz ki az már csak egy buta, félre kúró, anyagias, elkényeztetett liba, és nem is lehet komoly kapcsolat vele
Ha valaki úgy nézki, hogy ezt gondolom róla, az a csaj általában annyit a külsejére ami már sok. Kiló smink, ilyen-olyan krémek, szoli, csak divatos,drága cuccok...
Ezzel egyrészt önmagában bizonyítja hogy buta, akármennyi iskolája is van. Másrészt, ugyanezt várja el egy "férfitől", tehát tulajdonképpen el van szállva magától és nem jön rá, hogy egy férfit nem érdekelnek a külsőségek, csak a higiénia, a divatmajmok csinálják ugyanezt férfiként. De ők sem az eszükről híresek.
#14 te se vagy előítéletes áááá dehogy.
Sose értettem,miért ne lehetne egy nő fullos,igényes,attól még lehet kedves,nincsen logikai implikáció a kettő között.
És nyilván elvárja a pasitól,mert add magára akkor a partnerének is kell.Ez oda vissza megy.
Az meg,hogy a ,,divatmajmok" nem az eszükről híresek,akkor nos én nem is tudom,hogy fogom most befejezni az egyetemet(és nem bölcsész büfé szakon vagyok,hanem az ország egyik legkeményebb képzésén ahol 500 főből 10 talán végez) mindezt meló mellett,ahova bekerülni nagyon nehéz,komoly szaktudás kell.
Csak óvatosan!
Elhisszük, hogy annyira okos vagy, hogy az ország IQ Top100ba bekerülnél.
De ezt ne itt és ne NONAME-be bizonyítsd...üres szavak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!