Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet némelyik férfi ilyen hányingert keltően gusztustalan?
már nem tudok betelni azzal amiket itt olvasok nap mint nap...
az imént olvastam egy kérdést, amiben a kérdező szerint jogos lenne megerőszakolni nőket, csak mert "elérhetetlenek"....
komolyan létezik ilyen ember?! vagy csak szándékosan provokál???
és az a baj, hogy nemcsak 1 ilyen van... mégis hogyan juthat el egy férfi oda, hogy ilyen megforduljon benne akár elméletben is?!
a rabszolgatartó gyerekre gondolsz utolsó?
inkább hozzá sem szóltam...
Az ilyenek tényleg nem normálisak! Nekem soha meg nem fordulna a fejemben ilyen, ha egy lány nem akar velem lenni, azonnal veszem a lapot és otthagyom!
26/F
Igen rá gondolok.
Feltűnt,hogy nem szóltál hozzá,kicsit meg is lepődtem,de az még döbbenetesebb volt,hogy mennyien egyet értettek vele.
Volt egy felhasználó,aki utána szépen privát levelet írt,hogy mit is tenne az ilyen nőkkel,ebben az volt a szép és a jó,hogy aznap még tette nekem a szépet,hogy nincs-e kedvem találkozni vele,hátha lehetne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!