Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj van! Mit csináljak?
Van egy nagy bajom.13 vagyok,egy 9.-es fiú tetszik nekem is és a barátnőmnek is.Én félősebb vagyok de ő meg az a nyomulós fajta.Már ráírt facebookon is...Ez nekem nagyon rosszul esik,mert neki Rajta kívül még tetszik 2 gyerek nekem meg csak ő...És elvileg Ő felismerte,még azt is hogy amikor élőben találkoztunk,a barátnőmnek milyen színű volt a körme.Rám elvileg nem emlékezett.Én csúnyának mondom magam,a barátnőm ma ki is jelentette hogy ő a dögösebb kettőnk közül :(( én 165 cm és 57kg vagyok,ő nagyon alacsony,barátnőm 150 cm körül van,nem tudom hány kiló,tömzsi,szőke göndör haja van.Nekem egyenes hosszú szőke+szemüveges vagyok.Nagyon rosszul esik hogy beszéltek és nem tudom....Rosszul esik,el is sírtam magam miután megtudtam.Ezt a barátnőm nem látta mert elmentem de...Mit tudok csinálni?Segítsetek kérlek titeket,nagyon rossz ez így!!Köszönöm:13/L
u.i: a barátnőm tudja hogy nekem is tetszik a fiú
Már nem azért de szerintem te sokkal csinosabb lehetsz élőben mint a barátnő a leírtak alapján
A szemüveg meg most divatos is
Szal fel a fejje húzd ki magad és legfőképp ne engedd hogy elnyomjon a paraszt barátnőd
Már bocsi a szóhasználatért de ezt gondolom róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!