Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj van! Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj van! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy nagy bajom.13 vagyok,egy 9.-es fiú tetszik nekem is és a barátnőmnek is.Én félősebb vagyok de ő meg az a nyomulós fajta.Már ráírt facebookon is...Ez nekem nagyon rosszul esik,mert neki Rajta kívül még tetszik 2 gyerek nekem meg csak ő...És elvileg Ő felismerte,még azt is hogy amikor élőben találkoztunk,a barátnőmnek milyen színű volt a körme.Rám elvileg nem emlékezett.Én csúnyának mondom magam,a barátnőm ma ki is jelentette hogy ő a dögösebb kettőnk közül :(( én 165 cm és 57kg vagyok,ő nagyon alacsony,barátnőm 150 cm körül van,nem tudom hány kiló,tömzsi,szőke göndör haja van.Nekem egyenes hosszú szőke+szemüveges vagyok.Nagyon rosszul esik hogy beszéltek és nem tudom....Rosszul esik,el is sírtam magam miután megtudtam.Ezt a barátnőm nem látta mert elmentem de...Mit tudok csinálni?Segítsetek kérlek titeket,nagyon rossz ez így!!Köszönöm:13/L

u.i: a barátnőm tudja hogy nekem is tetszik a fiú

2014. jan. 9. 16:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát azért gondolom magam csúnyának mert... aki tudja bizonyítani hogy nem pedo annak talán küldök privibe képet
2014. jan. 9. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne a barátnőddel versengj,mert az nem segít,próbálj csak magadra figyelni és ne a barátnődre,lehet még hogy még 10másik lánynak is tetszik a fiú na és?Majd a fiú dönt úgyis,te csak annyit tehetsz,hogy hű maradsz magadhoz.
2014. jan. 9. 16:35
 13/16 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd egy r*banc, és fél, hogy esetleg téged választana, vagy lehet, hogy csak féltékeny és azt akarja, hogy neki legyen pasija és ne neked, ezért bebeszéli neked, hogy nem vagy olyan szép stb. Elhiteti veled, hogy tényleg nincs semmi esélyed. De ez nem így van. Ha tényleg komoly fiúról van szó aki nem olyan köcsög b*zi páwagyerek mint a maiak, akkor biztos nem választja a ''barátnődet''. És őszintén, szerintem aki ilyen, az nem nevezhető barátnak. Normális esetben a barátnők általában ha megtudják, hogy ugyanaz a kiszemelt, inkább megbeszélik, hogy akkor mindketten békén hagyják. Vagy nem tudom mi így szoktuk:D
2014. jan. 9. 16:35
 14/16 A kérdező kommentje:
mert amúgy barátnőm nagyon kedves meg jófejmeg aranyos,de ez nagyon szarul esett
2014. jan. 9. 16:38
 15/16 anonim ***** válasza:
írj privátban!14L
2014. jan. 9. 16:58
 16/16 anonim válasza:

Már nem azért de szerintem te sokkal csinosabb lehetsz élőben mint a barátnő a leírtak alapján

A szemüveg meg most divatos is

Szal fel a fejje húzd ki magad és legfőképp ne engedd hogy elnyomjon a paraszt barátnőd

Már bocsi a szóhasználatért de ezt gondolom róla

2014. febr. 4. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!