Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyem meg a lépést? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyem meg a lépést? Hogyan?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Igyekszem röviden leírni a helyzetet.

Szóval van egy férfi aki nagyon szimpatikus nekem, talán már túlzottan is :) .

Néhányszor szemeztünk, rám mosolyog stb. De a lépés sosem jött úgy ki, hogy bármelyikünk kezdeményezhetett volna.

Én viszont nem akarok úgy továbbállni, hogy mi lett volna, ha...

Tennék egy próbát, és valahogy bepróbálkoznék nála, de sajnos csak iwiwen vagy email-en van lehetőségem, mert nem tudom mikor látom legközelebb (egyébként szórakozóhelyen láttam meg ŐT).

Viszont nem tudom, hogy ezt hogyan venné, hogyan reagálna. És mivel iszonyatosan félénk vagyok, és soha sem kezdeményeztem még, ezért nem hiszem hogy menne szemtől szembe... :( Nagyon félek, hogy nyersen elutasít.

Ő álmaim pasija, és nem tudom sehogy sem kiverni a fejemből.

Szóval nagyon kérek mindenkit, hogy ha van valami épkézláb ötlete, ossza meg velem! Nagyon fontos lenne, hogy ne szúrjam el. Előre is köszönöm!

(21/N)

2009. nov. 30. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadnak a kérdést: Mi veszíteni valóm van? Ha te nem lépsz és nem kezdeményezel lehet, hogy más fog nála és azt hogy viselnéd?
2009. nov. 30. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen neten keresztül szeretnéd megtenni az első lépést, én azt javasolnám, hogy valami általános, kicsit vicces, kicsit kacér dolgot írj neki, amiről tudod, hogy kapcsolódhat hozzá...például ugyan nemtom, hogy honnan ismeritek egymást, de ennek a témája egy jó apropó lehet. Sok sikert:-)!
2009. nov. 30. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha valamit megtanultam eddigi életem során,az az,hogy a félénk emberek alulmaradnak,és sárba tiporják őket,szóval nem éri meg félénknek lenni,hidd el nekem!Bátran és kedvesen kell viselkedned,ha meglátod,tudod:aki mer,az nyer!Ha a szíved azt diktálja,írj neki egy levelet,ami ne legyen túl hosszú,de ne is nyúlfarknyi.Érdeklődj a hogyléte felől,tudathatod vele,hogy hiányzik,régen láttad/beszéltetek,mi van vele,stb.Ne légy túl komoly,picit viccesen tálald a mondanivalódat,légy kreatív,bármilyen téma ürügyén írhatsz neki.Itt van például az,hogy régen láttad,és elveszett a látókörödből,de te ezt nagyon nem szeretnéd.Remélem,valamennyit tudtam segíteni!
2009. nov. 30. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

nem éri meg félénknek lenni, de nehéz tenni bármit is ellene... SAJNOS!

Le akarom küzdeni, de eddig nem nagyon sikerült.

esetleg erre is várok tippeket! Majd megpróbálom magam összeszedni! :)

Ja, és a probléma ott kezdődik, hogy eddig nem nagyon sikerült beszélgetnem vele, így ötletem sincs, hogy mit írhatnék a srácnak. :(

2009. nov. 30. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

,,Szia!

Láttalak a múltkor itt és itt (a hely neve),és nagyon szimpatikusnak találtalak!Ha nincs ellenedre,szívesen megismernélek!Bocsi,ha zaklatásnak tűnik,nem kenyerem az erőszak... :-)"lehet,ez egy kicsit béna,de valami ilyesmit...Szerintem...

2009. dec. 1. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
totál egyet értek az elöttem szólóval :D én is félénk voltam igyál meg 1 2 felest:D és máris konnyeb lesz a levélirás aztán meg alakul magátol :) 20/f
2009. dec. 2. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!