Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok ha egy pocakos lány haspólóban és magasderekú szövetnadrágban várna titeket az esti randin?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 21:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Puszit nyomnék a pocijára!
2014. jan. 25. 16:37
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel szamomra fontos a sport es a mozgas, ezert eleve valoszinütlen, hogy olyasvalakivel kezdemenyeznek, aki a kesöbbiekben ebben nem lehet tars.

Ha megis ugy alakulna (pl. vakrandi), akkor azert nem bantanam meg azzal, hogy rögtön sarkon fordulok.

Valoszinüleg elmondanam neki, amit mar parszor tettem, hogy szamomra mennyire fontos az a bizonyos varazs, amit eddig csak egy lany szemeben lattam meg es azota is hiaba keresem... (ez meg valamikor spontan eszembe jutott egy hasonloan kinos szituban es azota sem talaltam jobb kiutat ilyen esetekre.)

Ha ertelmet latom es tünik annyira ertelmesnek a lany, akkor lehet, hogy szova is teszem, hogy megjeleneset valoszinüleg csak egy nagyon szük kör ertekelne. Ha viszont ennyire eltorzult az önertekelese, hogy szemlatomast szexinek erzi magat, akkor inkabb rahagyom, hogy biztos az en izlesemmel van a gond vagy/es sekely ember vagyok, akit csak a modell-alaku lanyok erdekelnek.

2014. febr. 10. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Fölrúgnám a getcibe a dagadt Qrváját! :D
2014. febr. 10. 15:21
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
Ha már qrva régen keféltem volna, mosolyognék, és megdícsérném a külsejét. Utána beszélgetnék vele, és mindenben igazat adnék neki, felvinném magamhoz, megdugnám, és abban a pillanatban, ahogy elélveztem, megundorodnék tőle és magamtól is.
2014. márc. 13. 11:19
 15/23 anonim ***** válasza:
Leülnék vele sörözni és egy pár korsó után böfögő versenyt rendeznénk :)
2014. márc. 13. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
16%

11.19et tudom ismételni.

annyiban lennék más,hogy én nem feltétlen adok igazat ok nélkül,sőt és kicsit éreztetném,hogy mennyire szerencsés,hogy egy ilyen jó palival lehet mint én,pocakos vagyis előnytelen külsejű nő létére.

ez jobban bevált eddig,mint az egyetértés,vagy a nyalizás és simán megfelelési kényszert csikar ki belőle.

kb ő fog a hódító szerepbe bújni,akinek-ha jó lesz-lehet,hogy engedek.

ha meg nagy az egója az elhanyagolt teste ellenére is,akkor ez helyre is teszi,hogy ne játsza túl a szerepét.

2014. márc. 22. 01:48
 17/23 Naif_Hazazi ***** válasza:
75%
a pocakos nem egyenlö a sertéssel, manapság az is pocak ha nem látszik ki a csajnak a bordája mint egy éhezö etiópnak
2014. ápr. 25. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez az utolsó. Elszaladt az emberekkel a ló, ami még bőven egészséges, az a pasik szemében kövér, disznó, meg stb. Csak tudnám, hogy az ilyen testalkatú nők, mint ők: [link]

miért nem felelnek meg itt a többségnek?

2014. máj. 10. 12:00
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Ja, amúgy kérdező: ha tudod, hogy van rajtad valami előnytelen, akkor legyen már annyi eszed, hogy ne pont azt told a randipartnered arcába! A haspóló nekem meg még a deszka típusú lányokon is igénytelennek néz ki.
2014. máj. 10. 12:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
meg kezdenék szaladni szabolcs megyétől pest ig megsem álnék 23f
2014. máj. 20. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!