Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ha egy pocakos lány haspólóban és magasderekú szövetnadrágban várna titeket az esti randin?
A pocakkal, a pólóval v. a nadrággal van probléma?
Szövetnadrág alatt azt az elegánsabb nadrágot értem, amit alkalmakkor szoktak felvenni a nők. Azt jól fel lehet húzni a derékon, így a köldök nem látszik ki, viszont a pocakot jól kiadja, mert a derékrésznél szűk szabású.
Ez így ebben a formában nekem nem lenne nyerő.
A pocak jöhet bármikor. Szerintem iszonyat szexi tud lenni ha van egy kis pocija a nőnek.Persze bizonyos határokon belül:)
Viszont ha pocit akar láttatni akkor a nadrágot is csak csípőig húzza fel, hogy a kölkök is látszódjon, mert a 60 évesek szokták mellig felhúzni a nadrágot!!!
Csípőnadrág!! Imádom a pocakos lányokat,és beindít, ha úgy öltözik, mint egy vékony: haspóló, feszes csípőnaci. Nem kell a magasderekú nadrág, de a többi szuper! ;)
(Összképről lehetne látni egy képet?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!