Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy jobban legyek végre? Már én magam sem értem, hogy mi van velem.
Szakítottam a barátnőmmel, mert nagyon megbántott (megcsalt).
belebetegedtem az egészbe, borzasztó rosszul voltam tegnap, de aztán sikerült összeszedni magam. feloldódtam, aludtam. de mióta felkeltem ma, megint mintha elölről kezdődne az egész :( fizikailag is betegnek érzem magam! apám szerint be kellene csukni valami kórházba vagy tébolydába, de én nem akarom ezt....:(
volt már vmelyikőtökkel hasonló?
valami jó tanács esetleg...? tényleg megfogadok bármit, mert össze akarom szedni magam!
Nekem volt olyan szakításom, hogy két hétig a szobából se léptem ki. Kemény volt.
Legutóbb meg a családom itatott, egy hétig kb. folyamatosan spicces voltam, az jólesett.
Egyelőre türelem. Két nap nem elég, hogy túltedd magad a dolgon, de idővel menni fog, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!