Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz? Fiúk, férfiak, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Kort írjatok!
Mivel kicsit durvák a képek inkább így kérdezem: melyik jobb ezek közül:
1. [link]
2. [link]
2014. jan. 8. 18:54
11/16 A kérdező kommentje:
#9-es: na, azon a képen az a csaj nagyon jól néz ki! szívesebben fogadnék el olyan alakot, mint azon az 1-ey képen van.
2014. jan. 8. 19:05
12/16 anonim válasza:
Az első és a második között pusztán némi sport adja az eltérést. Az meg még nem ártott meg senkinek. Szóval az első jobban bejön, de a másodikkal sincs semmi gond. Megjegyzem szerintem ez a rózsaszín fürdőruhás csaj távolról sem olyan csont és bőr mint a többi lányka, akikkel egy lapon említették.
13/16 anonim válasza:
pont pont pont...
Ja, lehet valami újdonságot árulok el, de nem csak ez a kétféle alak van, sőt, még csak nem is ez a két legnagyobb csoport. Sok nagy csoport van, a skála majd' minden pontja telített.
14/16 anonim válasza:
9es voltam, nekem sincs bajom a csajjal a képen, ne gondold :P :D
15/16 anonim válasza:
a második jobb, de az első is tetszik!
16/16 anonim válasza:
A régebbi típusú nők sokkal jobbak. Az 1-es egy sovány nő műanyag mellekkel. Fúj! A hazugság minden formája undorító, és ez is egy hazugság! Egy nő a maga valójában sokkal szebb, mint az agyon sminkelt és plasztikázott izék. A kislányoknak való a Barbie baba! Esetleg a mai elfajzott generáció "férfiúi" lelik benne örömüket. Saját bizonytalan nem identitásuk miatt keresik az ilyen női karikatúrákat. Egy igazi férfinak igazi nő kell, nem a mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!