Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jönnek létre az egyéjszakás kalandok?
Nekem sosem volt ilyenben részem, nem is vágyom rá, de nem is értem.
Hogy működik ez? Elmentek egy szórakozóhelyre és ha a kiszemelt visszajelez, akkor...hozzád vagy hozzá? Vagy ismeretségi körön belül?
Nem féltek ilyenkor, hogy a másik embernek van vmi stiklije? Pl. már otthon bedrogoz téged...meg mittudom én. A nemi betegségekről nem is beszélek, de arra ugye van megoldás.
Nem kötözködni akarok, csak tényleg megérteni az egyéjszakásnak a miértjét és mikéntjét.
Mindegyik egyéjszakás kalandomat ismertem.
Egyébként volt akinek szállásra volt szüksége egy estére, én pedig épp Pesten voltam, nem volt dolgom, hát felajánlottam, hogy aludhat nálam. Késő este mikor hazaért a munkájából, akkor egymásnak estünk.
Egy másikkal egy buliban futottam össze, berúgtunk, flörtöltünk, táncoltunk, végül nála kötöttem ki.
Szóval volt buliban is, máshogy is, még olyan is, hogy fogtam magam hajnalban, taxiba ültem, és átmentem a másikhoz.
Mindegyiket ismertem már egy ideje, régi ismerős, régi barát, akikkel véletlenül összefutottam.
Erre a kérdésre a válaszok engem is érdekelnének.Legalább nem kell kiírnom.:)
Kiegészíteném még azzal,hogy akik nem buliban ismerkednek meg,hanem egy beülős helyen stb, ott hogyan megy az ilyesmi?Mégis hogyan kezdik,és honnan lehet tudni,hogy valaki olyan beállítottságú-e,hogy rögtön elmegy a másikkal?Mert ha teszem fel például,hogy nem olyan,akkor elég nagy bunkóságnak veszi nem?
teljesen idegennel még sosem volt mondjuk nekem sem.
Ismerős esetében meg azért tudnak úgy alakulni a történések, h ez legyen a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!