Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (bővebben lent)
Közös barátainkon keresztül megismerkedtem egy fiúval, Filippel. Filipnek az egyik barátnőm, Krisztina tetszik,de Krisztinának nem tetszik Filip. Egy másik közös barátnőnk, Laura azt mondta nekem, hogy tetszem Filipnek, meg hogy üdvözöl engem... De nem nagyon hiszek neki, mert sűrűn szokott nekem hazudni. Majdnem minden nap skypolunk, de nem merem bevallani neki, mert tudom hogy Krisztina tetszik neki. És ha be is vallanám, meg neki is tetszenék, nem birna semmi közöttünk lenni, mert fél év múlva külföldre megy...
HA LEHET,NORM. VÁLASZOKAT :D
#1.kösz
#2."HA LEHET,NORM. VÁLASZOKAT :D" nem tudsz olvasni?!
#3.*WHAT??? :P
Hány évesek vagytok?
Ez nekem amolyan 14-éves iskolai "romantikázásnak" tűnik. Sosem szerettem ezt az XY-on keresztüli, másodkézből való informálódást. Ha valaki tetszik, megismerkedem vele jobban, és majd eldől, lehet-e köztünk valami. Nem hallgatok a harmadik hazug libára a környezetemben, aki majd megsúgja, hogy talán tetszem neki.
Ha régóta ismered, jóban vagytok, esetleg célozgathatsz rá, hogy mi lenne, ha összejönnétek, talán te is tetszel neki. Itt Krisztinát ki lehet hagyni a képből. Mennyi időre megy külföldre? Hány éves? Ha rövid időn belül (teszem azt, 3 hónapon belül) visszatér, nincs veszve semmi, folytathatjátok ott, ahol abbahagytátok. Amúgy meg, mit veszíthetsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!