Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi lába legyen szőrös, vagy ne? Melyik változat tetszik a nőknek inkább?
Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 11:51
11/22 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a szőrös jobb.. Nem tartom túl férfiasnak, ha egy pasi borotválja a lábát! Úgyhogy nyugi, jó az úgy, ahogy van :)
12/22 anonim válasza:
A legtöbbnek a szőrös tetszik, de vannak kivételek, pl a barátnőm:D
13/22 anonim válasza:
nekem az, ha a farmernadrág alatt szőrös:))
(annyira nem tetszik a szőrös láb, de bizony, a borotválás nem túl férfias)
14/22 anonim válasza:
Jujj nehogy közelíts a borotvával !. Bleeee
16/22 anonim válasza:
Nekem se tettszik, ha egy pasi borotválja a lábát. Egy férfi attól férfi, hogy szőrös a lába, és ez szerintem nagyon izgató! De azért a hátán ne legyen szőr, az már gáz.
17/22 anonim válasza:
legyen szőőőőőőőőőőőőőőőrös:D az olyna aranyos:)
18/22 anonim válasza:
még jó, hogy legyen szőrös a lába. fúj, meglátnék egy csupasz lábút, arra gondolnék, hogy vagy az oviból jött, vagy pedig a homokozóban keresi a boldogságot. egy hapsi szerintem visszataszító csupasz lábbal.úgyhogy szőr!!!
19/22 anonim válasza:
SZerintem a Vivás Kristóf borotválja a lábát :D A kis b_zi :D Amúgy ször
lotty
20/22 anonim válasza:
Én láttam olyan pasit,aki teljesen szőrteleníti magát...mindenhol..és az a pasi,anno rám is hajtott....Hát...nekem hányingerem van attól,ha valakin nincs szőr.
A Szőr az férfias!Ettől is férfi egy férfi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!