Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Justin Bieberbe, és szeretnék vele kapcsolatba lépni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már régóta tetszik Justin Bieber, és már sírok is utána, fogalmam sincs, mit tegyek. Hogyan vagy min keresztül tudnék vele kapcsolatba lépni? Kérlek segítsetek, várom a válaszokat. Előre is köszi :)2014. jan. 7. 23:24
21/26 anonim válasza:
Nos, ezt tényleg el kéne felejtened. Én is szeretem Justint, de én is ezt tanácsolom, a legtöbb amit kaphatsz tőle az egy puszi+kép egy meet greet-en de semmi több. Sajnálom, ez van. :( Ezt, el kell fogadni, több millióan érzik uyanezt mint te. Én is íyg érzek, csak nem Justinnal, hanem a jedwarddal kapcsoltban. Nagyon rossz, mert tudom, hogy soha nem lehetek velük, soha nem lehetünk, még barátok se. Tudom, hogy ők szeretik a rajongóikat, de mi csak rajongók vagyunk. Ez ugyanúgy igaz justinra is. :(
22/26 anonim válasza:
Hát, ez itt a képi bizonyíték arra, hogy a nemek harcában a lányok vesztettek, hülyébbek vagytok. SOKKAL. Na nem baj, dugni még jók lesztek.
23/26 A kérdező kommentje:
Én nem csak egy rajongó vagyok
2014. jan. 11. 21:57
24/26 anonim válasza:
Igaz, te egy idióta is vagy. Amúgy úgy mondom akkor, hogy megértsd, bár nagyon nehéz levinni ezt a gondolatot a te szintedre.
Annyira vagy kretén kedves kérdező, amennyire szerinted az vernyákoló buzl "fantasztikus"
25/26 anonim válasza:
Egyetértek a 10-essel, én is utálom, de hogy lehettek ekkora f-szfejek... Ez az Amerikába költözöl dolog amúgy egy hülyeség. Amerika rohadt nagy. Itt Mo.-n talán ismered az összes magyar ismert embert Rudolf Pétertől az Omegáig?
26/26 anonim válasza:
Mit tud ez a justin, mert hátha én is meg akarok vele ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!