Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki vok cső kérdése:
(Leszbi téma) most lesmároljam vagy ne?
Figyelt kérdés
Ő bevallotta h a lányokat is szereti és nekem már tök rég ota csokoloztam lánnyal és most nagyon hiányolom de amugy nem birom nagyon a csajt csak egy smárolást akarok de ő nem tudja hogy a lányokat szeretem cajjj nem tudom mit tegyek segitsetek kérlek !!! :)2014. jan. 7. 20:33
1/5 anonim válasza:
Valaki vok cső te nagyon puj vagy még, vagy pedig hülye
2/5 anonim válasza:
Tedd meg, mert ha nem teszed akkor azon fogsz bánkódni.
Ha meg lesmárolod és nem alakul jó akkor ott hagyod.
ÉLJ!!
3/5 anonim válasza:
Ha nem bírod, akkor miért tennéd? Inkább olyat keress, akit bírsz.
5/5 anonim válasza:
Carpe diem :) en megtennem :) am hogy alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!