Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy nem szerelem, szex tema de itt vagytok a legtobben. A fogrem elhalvanyitja a vagasokat a boron?
fokrém? Nem az még inkább kiemeli!
Körömvirág krém vagy aloe vera
fogalomzavar!
A Fog Rém a fogaidat teszi tönkre.
A Fogkrém pedig fogak tisztítására szolgál.
Vágásokra mondjuk bőrápoló krém kell. De emberi bőr, nem bútor féle! :)
Mondjatok mar miert csinaljatok ezt a sok vagast magatokkal?
Csak rosszabb lesz tole. Sokansajnos azt hiszik ettol menok..pedig inkabb szanalmasak. Nem hiszem el,hogy 13-14-15 eves korban olyan szerelmi banatban szenvednek amitol ongyilkosok lennenek...
Vagy csupan szar az eletuk. En is kivagyok az elettol de vagdosom magam? Nem! Ez nem megoldas semmire! Nem lesztek tole rajok!
Elhiszem,hogy nagyon szar es sokszor vagytok padlon,de ki nincs? Talan en vagyok az egyik olyan aki sok szarsagon ment at,de nem vagtam az ereimet.
Es ezt sem egobol mondom,csak szeretnem ha erezned,hogy faszaagot csinalsz,mar ne haragudj. Ettol jobb lesz az eleted? Hmm? Jobb lesz ha csak magadnak artasz?
Nem megbantani akarlak,de tudd,hogy ez nem megoldas.Semmire sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!