Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek?
(nagyon nem fogok belemenni a részletekbe, paranoiás vagyok) Van egy csaj, őrülten bejön, mondtam neki hogy "bejön", de csak ennyit(neki más jött be, pont aznap tudta meg hogy aki bejön neki annak nem jön be a csaj), és mondta hogy nem szeret az ilyesmire válaszolni, meg amúgy is a "legjobb fiú barátja" vagyok. Azóta 2 napot egyáltalán nem beszéltünk, nem is nagyon akart odajönni, vagy ilyesmi, órákon se beszéltünk(előttem ül), ma meg ráírok, és mint ha semmi se történt volna chatelünk...
Szerintetek mi legyen? Hagyjam a fenébe, hogy minél hamarabb menjen ki az érzés, vagy mondjam meg neki hogy nagyon-nagyon bejön bla bla bla?
a barátzónábol rohadt nehéz kikerülni..ő is csak egy csaj a sok közül..hagyd a francba..annyi más csaj van akinek bejöhetsz és ő is neked..
16/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!