Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti felvennétek egy fiatal,19 éves stoppos lányt?
Figyelt kérdés
Egy csinos lányt, bár átlagos kinézetűt. Nem lenne kihívóan öltözve.
Ha felvennétek, kérnétek tőle valamit a fuvarért cserébe?
2014. jan. 7. 17:25
12/17 anonim válasza:
Felvennélek, ha megígérnéd, hogy nem erőszakolsz meg! :)
13/17 anonim válasza:
én stoppoltam annyit fiatal koromban, hogy bármilyen - szemre tiszta öltözetű - embert felveszek
14/17 anonim válasza:
Igen. Csak egy jegyet kérek, semmi mást.
-Béla, a BKV sofőr.
15/17 anonim válasza:
Én egyszer megálltam. Nagy égés volt, mikor a csaj felvilágosított, hogy stoppol, hanem "dolgozik".
16/17 anonim válasza:
Én ahhoz túl sokat néztem az investigation discoveryt mit hogy erre válaszoljak.
17/17 anonim válasza:
Én felvettem két 17 év körüli fiatalt egy lányt és egy srácot még karácsony előtt ,a semmi közepén sétáltak éjjel.
Ott hagyták őket a buliban a "haverok" azt mondták senki sem állt meg nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!