Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül otthon? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Van olyan család vagy családtagotok, aki(k) meztelenül vannak otthon?(apu-anyu-fiúk-lányok)2009. nov. 30. 11:53
11/14 anonim válasza:
Gyakran vagyok otthon meztelen, nálunk ez nem gond. Nekem így kényelmesebb, apukámat és a bátyámat nem zavarja, ők is szoktak meztelenek lenni, de sokkal ritkábban. Nagyon jó a viszonyunk, mindent megbeszélünk egymással, bármiben kérhetem a segítségüket. Anyu még nagyon kicsi koromban meghalt.
16/L
12/14 anonim válasza:
Otthon mi is sokat vagyunk meztelenül, nyáron el sem tudom képzelni hogy 35 fokos melegben ne meztelenül legyünk, van egy kislányunk is ő is imád pucérkodni, így kerek a világ.
13/14 anonim válasza:
Itthon ha csak tehetem meztelen vagyok. Igy élem a minden napjaimat
14/14 anonim válasza:
Idén nyáron is volt van alkalom böven a meztelenkedésre.
Ruhában nem is lehetne ezt ahőséget kibirni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!