Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni egy lányba mélyebb ismertség nélkül is?
Figyelt kérdés
Csak úgy, első látásra?2014. jan. 6. 20:09
4/9 Költőnő? válasza:
az nem szerelem... Max annak tetsző vmi...
szeretni akkor szeretsz vkit, mikor ismered a hibáit és azokkal együtt elfogadod.
6/9 anonim válasza:
költőnő keveri a szeretetet a szerelemmel. költőtől buta !
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem.
Az esetleg nagyon erős vonzalom, rajongás, fellángolás, ami idő múltán, a lány megismerése után szerelemmé teljesedhet.
Nekem vallott már így szerelmet fiú, egyszercsak letámadott. Hát basszus, komolytalan volt az egész helyzet, tele voltam kétségekkel, hogy a francba szerethetne így, nem is ismer?!
8/9 anonim válasza:
Kiegészítem.
Hívhatjuk még plátói szerelemnek is.
7-es voltam.
9/9 Költőnő? válasza:
nem, csak Költőnő már volt szerelmes és lobbant is már fel vki iránt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!