Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan szeretem/szerettem. Ötletetek van?
Figyelt kérdés
A kérdés a következő: hogy oldható meg a dolog?
Van egy lány, akit nagyon szerettem/szeretek, van egy lány, aki szeretett.
A probléma az, hogy túlságosan szerettem, értem ezalatt, hogy ráijesztettem a szeretetemmel, megfojtottam őt, szinte.
Ő nem hiszi, hogy megváltozhatok, én viszont képes vagyok rá, ennyit nekem megér.
Hogy, és mit tegyek, hogy bízzon bennem ilyen téren, hogy nem fogom lerohanni? Próbálkoztam már elmondani, leírni neki, csak épp ezzel is elég túl sok lettem.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Tudjátok mi a teendő?
2009. nov. 30. 00:58
11/13 anonim válasza:
Önuralom! Amit csinálni akarsz (ti. hogy állandóan keresed akarata ellenére), az már akár zaklatásnak is minősülhet.
Ez ijesztő lehet. Próbáld lekötni magad valamivel!
12/13 anonim válasza:
Mennyire bizonyosodtál meg arról, hogy tényleg szeret/szerelmes? Nem tudom mennyit voltatok együtt és miért szakítottatok és ki szakított, de annak oka kellet, hogy legyen. Az már egy lépés, hogy most is eggyütt vagytok mint barátok, de nem kéne nagyon eröltetni a dolgot. Bisztos vagy benne, hogy fél és ha igen mitől?
13/13 anonim válasza:
Bizza hany eves vagy? a sulis szerelmesleveleid nem ernek celba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!