Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan szeretem/szerettem. Ötletetek van?
A kérdés a következő: hogy oldható meg a dolog?
Van egy lány, akit nagyon szerettem/szeretek, van egy lány, aki szeretett.
A probléma az, hogy túlságosan szerettem, értem ezalatt, hogy ráijesztettem a szeretetemmel, megfojtottam őt, szinte.
Ő nem hiszi, hogy megváltozhatok, én viszont képes vagyok rá, ennyit nekem megér.
Hogy, és mit tegyek, hogy bízzon bennem ilyen téren, hogy nem fogom lerohanni? Próbálkoztam már elmondani, leírni neki, csak épp ezzel is elég túl sok lettem.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Tudjátok mi a teendő?
Szerintem nem az a baj, hogy túlságosan szereted azt a lányt. Túlságosan nem lehet szeretni, a szeretet/szerelem nem túladagolható. Inkább az ehhez kapcsolódó viselkedésed lehetett az oka hogy úgy érezte, megfojtod.
Egyetlen kapcsolatban sem szabad rátelepedni a másikra. Nem szabad igényt tartani minden percére, nem szabad elvenni a nélküled töltött (akár barátokkal,/barátnőkkel) idő lehetőségét, nem szabad elvárni, hogy csak és kizárólag veled legyen, rád figyeljen minden percben.
Ez tanulható viselkedés, de kell hozzá akaraterő.
Engedd hogy legyen olyan programja, amiben te nem veszel részt-ne akarj minden szabad percében vele lenni.
Ne akard elszámoltatni minden nélküled töltött idejével. Vedd tudomásul és ne sértődj meg, ha néha nélküled megy valahová. Ne féltékenykedj, ne nyomozz utánna.
Ne biztosítsd lépten-nyomon örök szerelmedről. Ne várd el tőle sem ezt, hiszen a szerelmet érezni, és nem mondani kell.(persze kell mondani is, de mértékkel)
Amikor nem vagytok együtt, ne hívogasd, ne üzengess neki folyamatosan. Engedd élni!
Csinálj te is önálló programokat, menj a barátaiddal kikapcsolódni. Legyenek a lánytól független programjaid, időtöltéseid.
Engedd éreznie, hogy tiszteletben tartod a tőled független magánéletét, az elvonuláshoz való jogát. Ezt az igényt magadban is alakítsd ki, mert csak így fog működni.
Ha nem telepszel rá, ha nem fogod nyomasztani akkor egyre több időt akar majd együtt tölteni veled. Önamagától, nem pedig követelőzés vagy lelki nyomás hatására.
Erre minden kapcsolatban szükség van. Egy fiatalkori lángoló szerelemben éppen úgy, mint egy boldog, tartós kapcsolatban/házasságban.Szerintem.
Ha makacs lányról van szó, akkor a fejedre is állhatsz, nem fog szeretni!
Nővérem pl. elég makacs és eddig egy volt barátja se tudta visszahódítani, hogyha a nővérem mondta ki a szakítást.
Nővérem 30.
23F
Ha megijed, akkor óvatosan közelíts.
Azért javasolnám, legelőször tudd meg, szeret-e még téged?
Ha igen, akkor igérd meg, hogy nem fogsz ezzel visszaélni. Kérd meg, kezdjétek elölről. És TÉNYLEG kezd elölről!
Lassan hódítsd meg. Ne sürgesd semmiben, ne várj el olyan intimitásokat, amelyeket egy régebbi kapcsolattól várnál.
Ha randit beszéltek meg, ne erőltesd. Tőle kérdezd meg, mikor szeretne találkozni veleld.
Egy-egy randi ne tartson sokáig. Egy puszinál nem kell több. Ha sétáltok és akarja, fogd meg a kezét, de ne te kezdeményezz. Legyél udvarias. Semmit ne erőltess, ne kérj számon, ne követelj.
Viszont a saját büszkeségedet is őrizd meg közben.
Ha mondjuk az általa javasolt randi időpont nem felel meg, akkor ezt bátran mondd meg. Ha nem tetszik valami a viselkedésében, akkor azt is.
Egyszóval viselkedj céltudatos, büszke pasiként, akire lehet számítani, aki gyöngéd és megértő. Ennek nem nagyon tudunk ellenállni:D
Csak vigyázz, valóban válj is olyanná, mert ha szerepjátszol akkor előbb-utóbb le fogsz bukni.
Ne azt mutasd ki már a legelején hogy mennyira haldokolsz érte, hanem légy csak barátja. Ki ne mondd hogy imádod. Hüjüljetek, sétáljatok, korizzatok, játszóterezzetek, rugdossátok a galambokat, nevessetek sokat. Érezzen előbb ő valamit. Aztán valj te.
Lényeg: amíg ő nem akarja, addig te ki ne mondd mégegyszer hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!