Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez? Miért nem tudok elélvezni? Miért fáj? 18/F

Figyelt kérdés
Egy-két alkalommal összefeküdtünk a barátnőmmel, de egy alkalommal se sikerült elélveznem, és a makkom gyakran csíp és fáj, még a gumin keresztül is. Nincs rajta elváltozás. Eléggé el vagyok miatta keseredve, de őszintén szólva félek orvoshoz menni. Kérlek segítsetek!
2009. nov. 29. 23:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Az orvos majd megmondja. :)

Nem értem, 18 évesen mit kell egy szakértőtől félned, és miért adsz jobban egy ilyen oldalon lévő emberek véleményére, akik nem szakértők. Grat, hogy 18 évesen ilyen érett vagy.

2009. nov. 29. 23:08
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Elsőnek írom,valószínüleg azért mert az orvosnak meg kell mutatnod a p*csöd:SAz meg kellemetlen.De amugy akár írhat ide hasonló pácban lévö csávo is vagy akár orvos vagy nemtudom.
2009. nov. 29. 23:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eléggé az. Én sem szívesen mutogatom a nőgyógyászomnak a puncim, de ő a szakértő és nem én.
2009. nov. 29. 23:48
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Pedig a nőgyógyászodnak biztos nagyon tetszik! Phinaaa!!! XD
2009. nov. 30. 02:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Válts óvszert. Lehet beteg a csaj hüvelye. Az is lehet, hogy félsz a szexualitástól és ez lelki eredetű. Ha a verés megy, akkor ennek is mennie kéne.
2009. nov. 30. 02:50
 6/17 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem a barátnőmmel van a gond, akár orálisan, akár hagyományosan csináljuk, ha a makkomhoz ér valami, fáj. Önkielégítéskor megy minden, amíg figyelek, hogy ne érjek hozzá. Óvszerből eddig 2 félét próbáltunk, mindkettővel ugyanez a gond. Azért köszönöm mindenkinek a kommentjét, még egy darabig megpróbálok választ találni, hátha ír valaki, akinek esetleg volt ilyenje és sikerült megoldania, de ha nem, akkor nem marad más mint az orvos...
2009. nov. 30. 15:14
 7/17 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Felírt lidokaint (érzéstelenítő, nagyon kevés kell belőle). Nem a legjobb. Fájni nem fáj már, nélküle sem, de még mindig nem tudok elélvezni. Amúgy az orvos tiszta hipochondernek nézett. Lehet valami pszichés baj?
2010. jan. 2. 22:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Az csak sima érzéstelenítő, tehát úgy gondolja, hogy nem szervi bajod van. Nem vagy neni beteg. Szerinte lelki dolog, de ezt innentől neked kell tudnod. Ha vizsgálatokat végzett rajtad és minden negatív ,igaza lehet. Ha nem akkor menj magánrendelésre, igaz, hogy fizetni kell, de a doki tényleg feglalkozik veled. Pénz beszél....
2010. jan. 2. 22:53
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Amíg a szeretkezés neked összefekvés, addig nem csoda ha fáj. Nemcsak fizikai oka lehet a fájdalomnak...
2010. jan. 2. 23:18
 10/17 A kérdező kommentje:
Tisztán tartom a makkomat! És magánorvosnál voltam, 6 rugót akasztott le rólam.
2010. jan. 2. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!